Kiko Blush Cacoa Shock – Sweet Coral and Apricot

10 september 2016 12 Comments

Kiko Blush Cacoa Shock - Sweet Coral and Apricot

In Londen kocht ik een product bij Kiko dat al sinds hij uit kwam op mijn verlanglijstje stond: één van de Cacoa Shock blush duo’s. Zelf koos ik voor de witte chocolade variant: 01 Sweet Coral and Apricot. De keuze was wel heel erg moeilijk, dus misschien dat ik nog een keer ga kijken voor een andere variant. Maar goed: vandaag laat ik je deze beauty zien!

Kiko Blush Cacoa Shock - Sweet Coral and Apricot

Het blush duo zit ontzettend leuk verpakt: als een kleine chocoladereep. Zelf koos ik zoals ik dus al zei voor de witte chocolade variant. In totaal zijn er 4 verschillende duo’s te koop.

Kiko Blush Cacoa Shock - Sweet Coral and Apricot

De twee kleurtjes in het palette spraken me meteen aan! Links een leuke peachy blush en rechts een knalroze tint. De blushes kunnen apart van elkaar gedragen worden, maar ook gecombineerd.

Kiko Blush Cacoa Shock - Sweet Coral and Apricot

Hierboven zie je links de peachy blush, in het midden de knalroze blush en rechts de twee blushes gecombineerd. Zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd. Zelf vind ik vooral de peachy blush of de combinatie van de twee blushes het mooist. De knalroze tint spreekt me het minst aan.

Kiko Blush Cacoa Shock - Sweet Coral and Apricot

Op de foto hierboven draag ik een combinatie van de twee blush kleuren. Ik bracht de blush aan en dacht gelijk ‘WAUW’. Zelf heb ik dat niet zo snel met blush, maar deze duo maakte me toch wel ontzettend blij! Later in de week heb ik ook een keer de peachy blush op zichzelf gedragen, helaas was dit al om 6:00 uur ’s ochtends dat ik dit aanbracht dus had ik geen tijd/licht om hier foto’s van te maken. Wel kan ik je zeggen dat ook de blush op zichzelf ontzettend mooi is!

Ja, deze blush duo kan ik echt iedereen aanraden: wat een prachtproduct! Het is niet helemaal duidelijk of de duo’s nu limited edition zijn of in het vaste assortiment zitten maar ik ga toch denk ik nog een keer kijken voor een andere variant. Ze zijn zo mooi!

De Kiko Cacoa Shock Duo Blushes kosten €10,90 per stuk

12 Comments

 • Bente Oosterwold 11 september 2016 at 15:33

  Wauw ziet er heel erg mooi uit! <3 Ik ga er ook eens naar kijken!

  • Irina 11 september 2016 at 18:00

   Zeker doen!

 • Joyce 11 september 2016 at 13:15

  Aaaah hij is zo mooi. Ik ga mijne vanmiddag ook maar eens op de foto zetten!

  • Irina 11 september 2016 at 16:00

   Ja ik ben echt helemaal verliefd!!

 • Mariska 10 september 2016 at 10:06

  Ooh ik had dat nog helemaal niet gezien! Wat een geweldige verpakking 😀 en een mooie blush is altijd een goede toevoeging aan de collectie.

  • Irina 10 september 2016 at 15:02

   Zeker! Ik zou even een kijkje nemen als ik jou was ^^

 • Maaike 10 september 2016 at 09:47

  Ah wat leuk, ze zien er inderdaad uit als een kleine chocoladereep: wat cute! En die kleuren vind ik ook erg mooi, maar de felroze variant spreekt mij ook het minst aan

  • Irina 10 september 2016 at 15:02

   Gelukkig hebben ze 4 verschillende duo’s dus er zit er vast wel één tussen voor je!

 • chucky1012 10 september 2016 at 09:22

  Wauw, prachtige teinten!
  Mooi doosje.
  Ik shop graag in de winkel die dit verkoopt.
  Snel zal ik daar langs gaan en misschien zal ik dit kopen.
  Want ik shop er graag nagellakjes 😉

  • Irina 10 september 2016 at 15:03

   Zeker een kijkje nemen, ze zijn prachtig!

 • Brittany 10 september 2016 at 08:34

  Ik vind dit zulke gave blushes en zou er zelf ook eentje, of ze allemaal haha, willen!

  • Irina 10 september 2016 at 08:35

   Haha precies! Ik wil ook terug voor nog een variant, hihi

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×