Kerstpakket unboxing – Swap met Elisedingen // VLOGMAS #13

14 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 13! Het is vandaag eindelijk tijd om mijn kerstpakket te unboxen, dat Elise (van het kanaal Elisedingen) voor mij heeft samengesteld. Het zit weer vol lekkere, gekke en vooral leuke dingen dus ga er vooral goed voor zitten. Op haar kanaal vind je nu ook de unboxing van het pakket dat ik voor haar maakte, dus klik daar na de video vooral naar door. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×