Kerstkoekjes versieren met Danique

Kerstkoekjes versieren met Danique

25 december 2020 No Comments

Hele fijne feestdagen! Aangezien de kerst er dit jaar heel anders uit ziet besloot ik samen met Danique een gezellige, knusse kerstvideo op te nemen voor jullie waarin we kerstkoekjes versieren en ondertussen gezellig kletsen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×