Kerstfilms kijken & pakketjes unboxen // VLOGMAS #22

Kerstfilms kijken & pakketjes unboxen // VLOGMAS #22

23 december 2021 No Comments

Tijd voor VLOGMAS DAG 22! Ik ga gezellig een dagje naar Utrecht om bij Samyra thuis een heleboel kerstfilms te kijken, (kerst)snacks te eten en samen een spelletje te spelen. Ook unbox ik een heleboel toffe pakketjes die op me liggen te wachten wanneer ik thuis kom. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×