Kerstcadeautjes shoppen & pakpapier shoplog // WEEKVLOG #138

Kerstcadeautjes shoppen & pakpapier shoplog // WEEKVLOG #138

22 november 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week ging ik een dagje naar Den Haag om daar kerstcadeautjes te shoppen alvast voor mijn moeder en voor het kerstpakket dat ik dit jaar weer maak voor Elise. Daarnaast doe ik een shoplog met o.a. een heleboel pakpapier en andere inpakspullen, verras mijn moeder voor Sinterklaas en ben druk bezig met Vlogmas voorbereidingen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×