Lifestyle, Persoonlijk, Video

Kerstboom zetten & kamer decoreren // WEEKVLOG #46

Kerstboom zetten & kamer decoreren // WEEKVLOG #46

Yay: het is maandag en dus weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week deed ik een heleboel leuke dingen: zo ging ik een dagje naar Amsterdam om te kerst- en cadeaushoppen, ging samen met mama naar Malificent 2 in de bioscoop, zette mijn kerstboom en versierde mijn kamer, filmde een heleboel video’s en verraste Danique met een vervroegd verjaardagscadeau. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    28 november 2019 at 10:22

    Wat heerlijk om te zien en wat knus zo!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.