Kerstboom zetten & kamer decoreren // WEEKVLOG #46

Kerstboom zetten & kamer decoreren // WEEKVLOG #46

25 november 2019 1 Comment

Yay: het is maandag en dus weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week deed ik een heleboel leuke dingen: zo ging ik een dagje naar Amsterdam om te kerst- en cadeaushoppen, ging samen met mama naar Malificent 2 in de bioscoop, zette mijn kerstboom en versierde mijn kamer, filmde een heleboel video’s en verraste Danique met een vervroegd verjaardagscadeau. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 28 november 2019 at 10:22

  Wat heerlijk om te zien en wat knus zo!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×