Kerstboom & huis versieren voor de kerst

Kerstboom & huis versieren voor de kerst

14 december 2018 1 Comment

Zodra Sinterklaas het land uit was nam ik direct de tijd om de kerstboom en het huis helemaal te versieren voor de kerst. Ik besloot jullie dit jaar mee te nemen tijdens het versieren en maakte er dan ook deze video van. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • BlogEnBeauty 16 december 2018 at 08:47

  Wat leuk dat je ons meenam, en wat is je boom mooi geworden.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×