Kerstavond vieren & mijn gekregen kerstcadeaus // VLOGMAS #24

25 december 2022 No Comments

Tijd voor Vlogmas dag 24! Ik heb een leuke mededeling rondom de vlogs, unbox een (Griekse) Too Good To Go box met mama en we vieren samen kerstavond met cadeautjes en lekker gourmetten. Ook laat ik je direct zien welke kerstcadeaus ik dit jaar heb gekregen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×