Kerst vieren, sale shoppen & opruimen // WEEKVLOG #51

Kerst vieren, sale shoppen & opruimen // WEEKVLOG #51

30 december 2019 1 Comment

Het is alweer tijd voor de allerlaatste weekvlog van 2019! Deze week vierde ik kerst met mijn moeder, mijn opa en zijn vrouw en ging ik uitgebreid shoppen in de sale bij o.a. de LUSH en de New Yorker. Daarnaast besloten mijn moeder en ik om de oude werkkamer van mijn vader maar eens te gaan opruimen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 2 januari 2020 at 13:43

  Heel erg leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×