Lifestyle, Persoonlijk, Video

Kerst vieren, sale shoppen & opruimen // WEEKVLOG #51

Kerst vieren, sale shoppen & opruimen // WEEKVLOG #51

Het is alweer tijd voor de allerlaatste weekvlog van 2019! Deze week vierde ik kerst met mijn moeder, mijn opa en zijn vrouw en ging ik uitgebreid shoppen in de sale bij o.a. de LUSH en de New Yorker. Daarnaast besloten mijn moeder en ik om de oude werkkamer van mijn vader maar eens te gaan opruimen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    2 januari 2020 at 13:43

    Heel erg leuk om te zien!
    Suzanne onlangs geplaatst…De mooiste tafelsettings voor kerst – tipsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.