Kerst unboxing (door mama) & volgers verwijderen // WEEKVLOG #137

Kerst unboxing (door mama) & volgers verwijderen // WEEKVLOG #137

15 november 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week had ik niet bepaald mijn week: ik was ongesteld en daarmee mega futloos waardoor ik de meest niet-productieve week in tijden had. Wel verwijder ik een heleboel Instagram volgers en vertel je waarom, doe een unboxing met een aantal broeken van Nobel King en mijn moeder doet een unboxing van the Bodyshop kerstcollectie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×