Kerst snoep proeven met Marijn van Trierum

Kerst snoep proeven met Marijn van Trierum

5 december 2019 No Comments

Na de video waarin ik Sinterklaas snoep proef met Ellen is het vandaag tijd om kerst snoep te proeven met Marijn van het YouTube kanaal Marijn van Trierum. Ik haalde allemaal verschillend snoep bij de Action en Lidl wat we vandaag proeven en cijfers geven. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×