Kerst shoppen & haar verven // WEEKENDVLOG #2

29 november 2017 1 Comment

Afgelopen weekeind stond voor mij al compleet in het thema van de kerst! Ik ging namelijk gezellig samen met mijn moeder kerst shoppen bij de Action en Ranzijn en filmde een aantal kerst video’s voor jullie. Daarnaast was het eindelijk weer tijd om mijn haar te verven: I’m a red/purplehead again! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 29 november 2017 at 10:38

  Leuke Vlog, Irina, hoe gaat het met je stage??

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×