Persoonlijk, Video

Kerst Q&A 2016

Merry Christmas! Vandaag is het alweer 1e kerstdag, wat betekend dat ik alweer mijn laatste kerstvideo voor dit jaar voor jullie heb. Ik vroeg jullie een tijdje terug namelijk om vragen over de kerst aan mij te stellen en deze beantwoord ik allemaal in deze kerst Q&A video! Veel kijkplezier en natuurlijk een hele fijne kerst gewenst!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

3 Comment

 1. Reply
  Ria
  25 december 2016 at 20:50

  Leuke video Irina! Was gezellig vanavond!

  Beterschap…..

 2. Reply
  chucky1012
  25 december 2016 at 06:51

  Leuke vragen en fijne antwoorden!

  Fijne kerstdagen Xoxo

  1. Reply
   Irina
   25 december 2016 at 11:09

   Fijne kerst!
   Irina onlangs geplaatst…Kerst Q&A 2016My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.