Kerst Q&A 2016

25 december 2016 3 Comments

Merry Christmas! Vandaag is het alweer 1e kerstdag, wat betekend dat ik alweer mijn laatste kerstvideo voor dit jaar voor jullie heb. Ik vroeg jullie een tijdje terug namelijk om vragen over de kerst aan mij te stellen en deze beantwoord ik allemaal in deze kerst Q&A video! Veel kijkplezier en natuurlijk een hele fijne kerst gewenst!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

3 Comments

 • Ria 25 december 2016 at 20:50

  Leuke video Irina! Was gezellig vanavond!

  Beterschap…..

 • chucky1012 25 december 2016 at 06:51

  Leuke vragen en fijne antwoorden!

  Fijne kerstdagen Xoxo

  • Irina 25 december 2016 at 11:09

   Fijne kerst!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×