Kerst make up en kletsen met Make me Blush

Kerst make up en kletsen met Make me Blush

18 december 2018 No Comments

Samen met Daniëlle van het kanaal Make me Blush, besloot ik een gezellige make up en kletsvideo op te nemen die helemaal in de kerstsferen is. We maken namelijk heerlijk fijstelijke kerst make up looks terwijl we het hebben over allerlei onderwerpen rondom de feestdagen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×