Kerst Get Ready With Me 2020

Kerst Get Ready With Me 2020

26 december 2020 No Comments

Fijne tweede Kerstdag! Het leek me leuk om een gezellige Kerst get ready with me voor jullie te filmen waarbij ik gezellig klets over van alles. Dit jaar zien de feestdagen er anders uit dan normaal, dus wat gezelligheid tijdens het opmaken kan denk ik iedereen wel gebruiken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×