Kerst bloghop 2018 - WIN 12x een geweldige kerst winactie

Kerst bloghop 2018 – WIN 12x een geweldige kerst winactie (GESLOTEN)

8 december 2018 54 Comments

Met de kerst die steeds dichterbij komt en mijn 5 jarige blog jubileum vandaag (ja, je leest het goed: 5 jaar alweer!) besloot ik samen met 11 andere bloggers een kerst bloghop te organiseren. Je kunt vandaag dan ook 12 verschillende blogs af gaan en op iedere blog meedoen aan een te gekke winactie. Benieuwd wat je bij mij kunt winnen en hoe je mee doet? Lees dan snel verder en kom samen met ons in de kerstsfeer!

Hoe werkt deze kerst bloghop?

Voor iedereen die al eens heeft meegedaan aan eerdere bloghops op mijn blog: jullie weten al hoe zo’n bloghop werkt. Voor iedereen die dit niet weet is het eigenlijk heel erg simpel. Samen met 12 andere bloggers plaats ik vandaag een hele toffe winactie in het kerst thema. Iedere blogger uit deze bloghop heeft een eigen winactie. Dit betekent dat je als ‘hopper’ mee kunt doen aan 12 verschillende winacties en dus ook 12x kans maakt om te winnen.

In ieder artikel zul je een hele toffe kerst winactie tegen komen waar je vervolgens aan mee kunt doen. Heb je dit nu gedaan, dan kun je verder hoppen naar de volgende blog met weer een andere winactie. In ieder artikel zul je worden doorverwezen naar de volgende blogger in de bloghop. Zo kan het zo zijn dat je hier terecht bent gekomen via de blog van Jolanda: Zazazoo. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je hier start: in dit geval heb je nog 11 andere winacties te gaan na deze. Wanneer je weer eindigt bij de blog waar je bent gestart, dan ben je helemaal rond en heb je alle winacties gehad.

Aangezien dit een kerst bloghop is worden alle winnaars gekozen op de dag voor kerst (24 december 2018). Op deze manier krijgen de winnaars het echt als een extra kerstcadeau te horen op kerstavond. Er zijn allerlei verschillende soorten prijzen, waaronder een heleboel make-up, maar ook bullet journal supplies en een fotoshoot worden weggeven. Voor ieder wat wils!

Voor alle duidelijkheid: je kiest zelf aan welke winactie(s) je besluit mee te doen. Je mag in principe aan alle 12 meedoen, maar mocht er een winactie tussen zitten die niks voor jou is, dan kun je die natuurlijk gewoon overslaan.

Kerst bloghop 2018 - WIN 12x een geweldige kerst winactie

Wat is mijn kerst winactie?

Natuurlijk willen jullie weten wat de prijs is die je op mijn blog kunt winnen. Dit is de cadeauverpakking hierboven: het Chocolate Heart van I heart Revolution. Ik heb al eerder een uitgebreide review over dit cadeau geschreven, mocht je benieuwd zijn naar de verschillende producten. Er zitten in ieder geval twee oogschaduw paletten, een gezichtspalette en een bronzer in het pakket. Alle producten zijn limited edition en zo ver ik weet alleen verkrijgbaar in deze set. De set is ter waarde van €34,95. Om mee te doen moet je de volgende stappen doorlopen:

 1. Volg mij op Instagram.
 2. Volg mij op YouTube.
 3. Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin je vertelt wat jouw favoriete bezigheid is tijdens de kerstdagen.
 4. Mocht je extra kans willen maken om te winnen, dan moet je mijn YouTube kanaal vandaag goed in de gaten houden. Er komt om 11.00 uur namelijk een video online ter ere van mijn 5 jarig blog jubileum, waarin ik vertel hoe je extra kans kunt maken om deze winactie te winnen.

Nu je klaar bent met mijn winactie stuur ik je graag door naar de volgende blogger in deze kerst bloghop. Dit is Hilde van HillyBillyBeauty. Ik wens je nog heel veel plezier met hoppen en wens je natuurlijk alvast een hele fijne kerst!

54 Comments

 • Alice 23 december 2018 at 22:49

  Hoi Irina, super leuk dat je blog al 5 jaar bestaat en echt een super leuke winactie! Mijn favoriete bezigheid tijdens kerst is samen met mijn familie aan tafel eten, maar ook het versieren. Eerlijk gezegd vind ik alles wel leuk om te doen tijdens kerst.. Dus het is een moeilijke keus😂❣️dus mijn favoriete bezigheid is eigenlijk ALLES🙊 prettige feestdagen nog toegewenst! Mijn YouTube channel is : TYoutubeBy A. 😘

  • Irmsgnr 27 december 2018 at 02:04

   Heyyy ik doe zeker mee love you so muchhh

 • Line 22 december 2018 at 07:46

  Wauwww wat een mooi pakketje!!😍 Ik zou het fantastisch vinden om te winnen. Mijn favoriete bezigheid in de vakantie is sporten en decorenen. Bij decorenen van mijn kamer bijvoorbeeld in kerst sfeer.

  Danku wel!
  Line Claes🤗

 • Puck 16 december 2018 at 19:50

  Wouuwwwww dit is zo gaaf die paletten zijn echt heel mooi 🐆💕🌵 super leuk ook dat je dit wilt doen voor ons ik wil heel graag mee doen want mijn vriendinnen en ik houden er van om lekker te make uppen 💗 ik wil nog even zeggen dat jou YouTube kanaal ook zoooo tof is en dat ik een grote fan van je ben ik hoop echt dat ik win
  Xxxxxxxxx puck dikke like voor jou ❤️❤️❤️

 • Gea 15 december 2018 at 19:19

  Mijn 3 kids naar de zin maken!
  Heerlijk koken en gezelligheid in huis met muziek spelletjes film etc zou dit graag aan mijn 16 jarige dochter geven 🎄🙏🏻♥️

 • Britt 13 december 2018 at 12:17

  Wat een mooi cadeautje, ik ga hem dan mooi verdelen samen met mijn zus. Ik volgde je al op Instagram en Youtube dus ik doe graag mee!

  • Britt 13 december 2018 at 12:18

   En zoals altijd vergeet ik de helft: Mijn favoriete bezigheid is sowieso de cadeautjes inpakken (En ook een beetje uitpakken ;))

 • Wendy van Zetten 12 december 2018 at 03:51

  🤶🎅🤶🎅Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige Revolution pakket willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij Van deze prachtige make-up voor de feestdagen wordt iedere vrouw mega blij 💞Mijn favoriete bezegheid het samen zijn met familie en natuurlijk de kerstfilms gezellig samen kijken. Ik volg je op Instagram en YouTube. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen 🤞💕🍀

 • Bo De Smet 11 december 2018 at 21:51

  Mijn favoriete bezigheid is sowieso kerstfilms kijken gezellig met mijn vriend op de sofa met een warme kop chocolademelk en onder een dekentje ❤️
  Ik volg je overal al voor een lange tijd 😍 excited voor nog een jaartje jou te volgen!

 • Jolijn 10 december 2018 at 21:44

  Leuke actie, ik maak graag kans en heb alle stappen gedaan.

 • Cato Eerdekens 10 december 2018 at 21:38

  Natuurlijk lekker make-uppen

 • Maud 10 december 2018 at 15:45

  Van harte met je jubileum!
  Ik doe graag mee met je win-actie 😀

  Mijn favoriete activiteit in de kerstperiode is attenties (een kerststuk, koekjes of kaartjes) maken voor anderen. Het is tenslotte ’the giving season’, al ben ik ook niet vies van dingen ontvangen ;p lees: een win-actie, haha.

 • Pati 10 december 2018 at 13:07

  Omg gurll😍 ten eerste gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan❤️ Echt een mega leuke winactie en natuurlijk doe ik mee!❤️ Ik volg je al op insta facebook en op YouTube 🤩 ik zou dit pakketje echt graag willen winnen want make-up is echt mijn passie en ik vind dat echt leuk om te doen❤️ En wat ik het leukste aan kerst vind ik denk ik familie, iedereen zit dan lekker gezellig samen en we geven cadeautjes aan elkaar en iedereen is dan zo blij das echt mooi om te zijn!❤️ Ale nog n keer gefeliciteerd met je 5 jaar!❤️ (@patistilinski)

 • Indy Jansen 9 december 2018 at 23:06

  Omggg deze winactie 😍.
  Oke eerst natuurlijk, super gefeliciteerd dat je
  Kanaal al 5 jaar bestaat! Ik ben echt trost op jou.
  Maar nu.. Wat ik tijdens kerst het liefst doe, is natuurlijk lekker gezellig eten met mijn familie. Ook vind ik t leuk om met mijn vriendinnen samen gezellig cadeautjes voor elkaar te kopen, wat we nu zo elk jaar doen. Zelf ben ik super fan van make-up dus vind ik t ook altijd leuk om een “kerst look”. Maar wat natuurlijk ook altijd leuk is met kerst, is de boom te versieren en lekker een kopje warme chocomelk en een filmpje kijken 😍😍
  En ik volgde je trouwens al op instagram
  Dikke kus. Indy 😘

 • Nathalie b 9 december 2018 at 22:38

  Hey! Mijn favoriete bezigheid tijdens de feestdagen is de kerstboom versieren en natuurlijk cadeautjes kopen voor iedereen! Inpakken, shoppen, geven, ahh!! 😍 insta: beautynathhxo

 • Jolanda 9 december 2018 at 22:04

  Wat een leuke actie, ik hop maar door en weer wat leuks. Eerste kerstdag het huis vol met familie en tweede kerstdag lekker chillen met het gezin! Vorig jaar kerst in Florida was ook geweldig maar dat zou te gek zijn ieder jaar weer.

 • chucky1012 9 december 2018 at 15:38

  Wauw….
  Zo een fijne winactie 🎄🎁🎄🎁🎄🎁
  Ik doe heel graag mee..
  Mijn favoriete bezigheid met kerst is het samen zijn met vrienden en familie, samen kletsen, eten en spelletjes doen…

  Insta.: @chucky1012

  Y.t.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Een fijne dag 😉

 • Laura 9 december 2018 at 02:18

  Oeeeh heel nice deze winactie! Ik doe graag mee! Ik heb alle stappen gevolgd. Ik doe het liefste gezellig met familie tijdens de feestdagen. Samen eten en cadeautjes (icm een spel) uitdelen.

 • Sanne Brattinga 8 december 2018 at 23:39

  Wat een leuke prijs! Ik mag heel graag spelletje spelen en gelukkig mijn familie ook en mijn schoonfamilie ook! dus dat is eigenlijk wat we altijd doen en waar ik erg van geniet!
  Daarnaast ben ik gek op cadeautjes inpakken en mag dan met kerst ook graag de cadeautjes extra mooi inpakken, dat staat zo leuk onder de kerstboom!
  Ik volg je op insta en op youtube 🙂

 • Jannemiek Hanszens 8 december 2018 at 23:25

  Mijn favoriete bezigheid is (heel standaard) gewoon het samen zijn met m’n gezin, moeder, zussen, zwagers, neefjes en nichtjes. We borrelen samen, eten lekker, spelen spelletjes, hebben goede gesprekken en de kinderen spelen lekker samen. De band in ons gezin is ontzettend goed en dat koester ik💝

 • Lieke Veen 8 december 2018 at 22:00

  Mijn favoriete bezigheid tijdens de feestdagen is gezellig samen zijn met mijn familie.

  Ik doe graag mee om deze set te winnen.

  Ik volg je op Instagram (liekevv24) en youtube (liekeee24)

 • Febe Maes 8 december 2018 at 21:04

  Mijn favoriete bezigheid tijdens de kerstdagen is kerstfilms kijken onder een dekentje terwijl het buiten echt vies weer is, een laagje sneeuw zou het afmaken 🎄✨☃️

 • Anne-Wil Kraan 8 december 2018 at 20:57

  Mijn favoriete bezigheid met de kerst is met mijn ouders gourmetten, kerstfilms kijken een spelletjes spelen

 • jolanda 8 december 2018 at 20:57

  Oh mooie prijs. Op Youtube volgde ik je al, nu nog maar even op Insta. Niet dat ik daar zo actief op ben… maar goed. Kerstmis, het leukste vind ik het samen zijn. Ik hou er van om te koken dus dat ga ik zeker doen met de kerst. Ik mag een toetje maken voor 12 personen en ben al weken aan het testen. Voorpret is ook pret tenslotte.

 • Blog & Beauty 8 december 2018 at 20:17

  Gefeliciteerd met je 5jarig bestaan. Ik doe lekker mee en volg je op beide kanalen. Eerst wilde ik altijd groot feest omdat het ook mijn verjaardag is. Nu vier ik kerst het liefst in kleine kring met de mensen waar ik het meest van hou. Lekker cliché he.

 • Lonneke 8 december 2018 at 20:04

  oeee, ik doe mee!. Mijn favoriete bezigheid tijdens kerst is dat ik samen met mijn familie ben want dat vind ik altijd zo gezellig + het eten bij kerst is ook echt lekker.

 • Nina 8 december 2018 at 18:33

  Oooeehhhh…..ik zou heel graag mee willen doen😍Tijdens de feestdagen ben ik het liefst bezig met familie en vrienden en natuurlijk lekker make uppen. Hahaha

 • Babs 8 december 2018 at 18:02

  Mooie prijs! Ik doe natuurlijk ook mee! Met de kerst wil ik het liefst of helemaal niets doen, of weer eens een dagje uit. Gewoon lekker het huis en de laptop links laten liggen 🙂

 • Mariska 8 december 2018 at 17:54

  Leuk, ik doe mee en volg je op beide kanalen. Wat ik het liefste doe? Lekker ouderwets gourmetten met wat familie en ’s avonds naar de kroeg om een feestje te vieren 🙂

 • Annemiek 8 december 2018 at 16:57

  Ik vind vooral lekker relaxen en foute kerstfilms kijken erg leuk. Wat een mooie prijs! 💜

 • Anita H. 8 december 2018 at 16:42

  In onze familie begint kerst met gourmetten en aansluitend cadeautjes uitpakken op kerstavond. En dat geheel vind ik toch eigenlijk wel het leukst.

 • Vivian 8 december 2018 at 16:07

  Ik zou dit pakket supergraag willen winnen! Mijn favoriete kerstbezigheid zijn er superveel haha, maar de belangrijkste toch wel naar de kerstmarkt. Liefsss

 • Lindsay vinken 8 december 2018 at 15:58

  Oehhhh hele leuke winactie en zeker als leuk extra kerstcadeautje voor onder de boom! Dus ik doe graag mee!
  Mijn favoriet bezigheid rond de feestdagen zijn eigenlijk gwn alle knusse dingentjes samen. De kerstboom gaan uitzoeken, de kerstboom versieren, langs de kerstcollecties lopen, voor iedereen leuke kerstcadeautjes kopen, warme chocomelk maken en versieren met toppings, kerstmarkten bezoeken, schaatsen, kerstkoekjes / cupcakes / taarten bakken, gingerbread huisjes versieren, kersttruien kopen, kerstfilms kijken, en gewoon lekker knus met je familie samen zijn en eten!
  En ik kan niet wachten tot je nieuwe roomtour video’s online komen!

 • Lisa 8 december 2018 at 15:54

  Wauw wat een super leuk idee dit alles! Ik doe erg graag mee, omdat ik ook zeker tijdens de feestdagen een make upje op doe! Je maakt superleuke video’s op YouTube!
  Allerliefste kerstgroetjes,
  Lisa

 • Jouvence.nl 8 december 2018 at 15:52

  Wat een leuke winactie, ik wil graag een gokje wagen!

 • Iris van riet 8 december 2018 at 15:42

  Haii Irina,
  Gefeliciteerd!! Ik volg je echt al super lang. Alle video’s van jou zijn super leuk maar de Action snoepproef video’s vind ik het leukste! Ik mis wel een beetje de Sims 4 video’s. Dus ik de toekomt hoop ik dat je meer Sims 4 videos gaat maken. Ik doe zeker mee met de winactie. I love it! Mijn favoriete make up product is: contour pallette van de primark, maar die is niet meer te koop… ik hoop dat dit contour palletje een goed alternatief is;)) en de oogschaduw palletten zijn ook echt prachtig!! Wauww ! 💕
  xoxo Iris

 • Maaike Visser 8 december 2018 at 14:51

  Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum! Van die 5 jaar volg ik jou al 3 jaar (bizar hoe snel de tijd gaat). Ik doe graag mee met de winactie. Het liefste sta ik de hele dag in de keuken om 1 gerechtje te maken en dit die avond op te eten met familie. Natuurlijk volg ik jou al op alle kanalen.

 • sabrina 8 december 2018 at 14:29

  Gefeliciteerd!! Ik volg je ook al heel lang, fijn om je zo te volgen 🙂
  Ik doe heel graag mee, die palletjes lijken me geweldig!
  Mn favoriete bezigheid is uitbuiken na het heerlijke eten 🙂

 • Linda Raaijmakers 8 december 2018 at 14:18

  Ik vind het het allerleukst om met onze tweeling te knutselen of een spelletje te spelen tijdens kerst 🙂
  Instagram: @lindaenbjorn
  YouTube: lindaenbjorn

 • Anita te Gussinklo 8 december 2018 at 14:05

  Gefeliciteerd met je 5 jarige blog.
  Met Kerst mag ik graag spelletjes spelen en natuurlijk kijk ik naar de All you need is love Kerst special.
  Ook lekker eten en gezellig samen zijn hoort bij kerst

 • Ashley cheyenne 8 december 2018 at 13:17

  GEFELICITEERD MET JE 5 JARIG BESTAAN🎉 je bent een topper!!!

  Ik doe graag mee met de winactie! 😍 omdat ik het pakket echt geweldig vind! Perfect voor de feestdagen!😍
  Ik volg je op insta en doe voor extra kans ook mee via Youtube♥️

  Ohja en wat ik het leukste vind aan kerst zijn alle lampjes omdat ik slechtziend ben en dat een van de dingen zijn die ik nog heel helder kan zien! En het liefst heb ik dan net nieuwe lensen want dan zie ik nog helderder!😍😍😍

  Fijne feestdagen!! 🎄

 • Jozina Goozen 8 december 2018 at 12:40

  Met de Kerstdagen ben ik altijd bij mijn moeder, waar ook de rest van de familie komt brunchen. Voor mij persoonlijk is de kerkgang het belangrijkste van de Kerst. Maar gezelligheid hoort er ook bij.

 • Ashley Van Vreeswijk 8 december 2018 at 12:02

  GEFELICITEERDDD MET JE 5 JARIG BESTAAN!🎉🎉

  Ook ik doe graag mee! Xx
  Ik heb alle stappen doorlopen ook de extra stap op youtube!
  Mijn favoriete bezigheid is kijken naar alle kerstlichtjes (ik ben slechtziend en lampjes kan ik nog heel goed zien) en gezellig met famillie zijn ♡

  Email: ashleyv@live.nl

 • Iris Beukering 8 december 2018 at 11:40

  Mijn favoriete kerst bezigheid is gezellig met je familie en nichtjes en neefjes gezellig schaatsen of andere dingen doen maar sowieso eten. Eten is gewoon heilig, als je snapt wat ik bedoel 🤣

 • Tessa 8 december 2018 at 11:38

  Make up kopen en uit testen
  Boeken lezen aan een vuurtje

 • Kim 8 december 2018 at 11:04

  Kerstfilms kijken in mijn pyjama en lekker uitgebreid kokkerellen! Daarnaast natuurlijk ook het samen zijn met familie en lekker eten ;-).. Oh ik vind Kerst zo leuk!

 • elisabeth maria martina 8 december 2018 at 10:21

  kerstfilms kijken lekker eten en kadootjes uitpakken

 • Maaike 8 december 2018 at 09:44

  Hele gave prijs! Ik doe dus graag mee. Mijn favo bezigheid met Kerst is lekker chillen op de bank met een stapel kerstfilms. Gremlins & National Lampoon zijn klassiekers in mijn familie. Er gaat geen kerst voorbij of ik kijk die films.

 • Hilde Janbroers 8 december 2018 at 09:29

  Gave prijs!! Kerst staat voor mij voor gezelligheid met familie. En elk jaar lukt dat :-). Fijne Kerstdagen!

 • Dionne 8 december 2018 at 09:16

  Aahhh dit pallet is zo mooi, natuurlijk doe ik mee! Mijn favoriete bezigheid is toch wel de kerstboom versieren. Ik doe dit ieder jaar met mn moeder, zus en nicht. We zetten dan super hard kerstmuziek op en luiden zo de kerst(maand) in. Geeft ons een super gelukkig gevoel!

 • Mirte Giesberts 8 december 2018 at 08:57

  Jaaa heel leuke winactie, ik doe mee! Ofcourse volgde ik je al op insta en youtube❤ mijn favo bezigheid tijdens de kerstdagen is gezellig eten met iedereen😁

 • Jolanda - Zazazoo 8 december 2018 at 08:55

  Oehh ik doe heel graag bij je mee!! Het liefste ben ik (hoe cliché ook) bij familie en eet ik de hele dag door 😍🙈

 • Marthe 8 december 2018 at 08:39

  Wat een leuk ideetje zeg, die kerst bloghop! 🎄Mijn favoriete bezigheid tijdens de kerstdagen is eigenlijk heel cliché, maar niet minder waar. Gezellig met familie en vrienden ons volproppen met overheerlijk eten, samen gezelschapsspelletjes spelen of uuuuren in de sneeuw rollen en sneeuwballengevecht houden! ❄️ Ook jouw blog en YouTube is inspirerend dus tijdens de kerstvakantie ga ik zeker eens vaker komen piepen op de blog! 🙈 Liefs Marthe (@marthinos)💛

 • Yvonne 8 december 2018 at 08:35

  Jaa!! Prachtig pakket!

  Ik volgde je al op insta en Facebook 😀

  Tijdens kerst is mijn favoriete bezigheid, naast fotograferen, met mijn familie zijn en gezellig eten.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×