Kerst Action Shoplog

4 december 2016 No Comments

Kerst Action Shoplog

Het is eindelijk zo ver: tijd voor Kerst video’s! Ik heb hier zelf echt al een hele tijd naar uit zitten kijken dus ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk Kerst video’s mag maken en aan jullie kan laten zien! Vandaag begin ik met een Action Shoplog die helemaal in het thema staat van Kerst en mijn Kerst video’s. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×