Kerst Action shoplog – december 2017

4 december 2017 1 Comment

Vorig weekend ging ik samen met mijn moeder langs de Action om hier een aantal aankopen te doen voor de kerst. Ik wil namelijk graag een speciale kerst setting creëren voor mijn video’s deze maand en had hier wat spullen voor nodig. In deze video laat ik je al mijn aankopen zien! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • chucky1012 4 december 2017 at 16:38

  Zulke leuke en zeer feestelijke aankopen….

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×