Kae Sutherland X NA-KD shoplog

Kae Sutherland X NA-KD shoplog

1 april 2020 1 Comment

Laatst kwam ik een advertentie tegen van NA-KD met daarin een ontzettend toffe jurk uit de nieuwste Kae Sutherland x NA-KD collectie. Ik besloot door te klikken en zag dat eigenlijk de complete collectie ontzettend toffe items bevatte. Al snel besloot ik dan ook om zo goed als de hele collectie te bestellen en voor jullie uit te proberen: de items zijn namelijk aan de prijzige kant maar zijn ze dit ook waard? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Natiza 3 april 2020 at 13:43

  Yeas! Ik ben echt gek op Na-kd

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×