June Goals

2 juni 2016 4 Comments

June Goals

De maand is weer voorbij gevlogen: niet zo gek ook wanneer je de helft daarvan op vakantie bent. Het gewone leven is weer begonnen, en de nieuwe maand ook! In juni word ik alweer 20, heb ik een gezellige afspraak gepland staan met een mede-blogger en natuurlijk heb ik ook deze maand weer doelen voor mezelf gesteld. Kijk je mee?

Afgelopen maand : mei

Zet genoeg artikelen en filmpjes klaar voor je complete vakantie
Voor ik op vakantie zou gaan moest er nog een heleboel gedaan worden voor mijn blog: ik wilde namelijk gewoon mijn normale schema volhouden wat inhield dat ik 7 dagen in de week artikelen wilde posten. Een heleboel werk, maar het is me wel gelukt! Tijdens mijn vakantie konden jullie gewoon dagelijks genieten van artikelen en filmpjes hier op Ordinary Odd!

Veel lezen
Ik ben gek op lezen, maar toch neem ik er thuis eigenlijk nooit echt de tijd voor. Op vakantie echter lees ik altijd een heleboel, en daar kan ik ook heel erg van genieten. Ik nam mezelf voor om minimaal 2 boeken te lezen, en dat doel is me zeker gelukt: ik las bijna 3 boeken! Ik ben op het moment bezig in deel 5 van de serie ‘De kronieken van de onderwereld’ en wanneer ik dat boek uit heb zal ik een review schrijven van de complete serie.

Leuke filmpjes schieten op Santorini
Ook dit doel is me gelukt! Ik heb samen met mijn moeder een aantal outfits opgenomen voor een Santorini lookbook en daarnaast heb ik gevlogd. De eerste keer dat ik in het openbaar heb gevlogd overigens! Ik moet de video’s nog editen, maar ze komen er natuurlijk zo snel mogelijk aan!

June Goals

Aankomende maand : juni

Genieten van mijn 20e verjaardag
Hoewel ik eigenlijk niet zo veel gepland heb voor mijn 20e verjaardag volgende week wil ik er wel gewoon een leuke dag van maken. ’s Avonds ga ik lekker uit eten met mijn ouders bij de Griek (want we hebben nog niet genoeg Grieks gegeten op vakantie) en verder zie ik wel wat ik ga doen!

Tijd steken in mijn blog en YouTube kanaal
Ik ben komende maand helemaal niet zo veel ingeroosterd op mijn werk bij de Jumbo, waardoor ik ineens een heleboel vrije tijd over heb: heerlijk! Natuurlijk is het niet echt geweldig voor mijn portemonnee, maar ik kan de tijd wel lekker steken in dingen die ik zelf leuk vind. Zo wil ik veel tijd gaan steken in mijn blog en YouTube kanaal en kijken wat ik daarvoor terug krijg. Ik heb overigens bijna de 500 abonnees gehaald op YouTube! Ben je nog niet geabonneerd? Dan kan dat hier.

Een plan bedenken voor de Facebook pagina van Ordinary Odd
Op het moment plaats ik op de Facebook pagina van Ordinary Odd eigenlijk niets meer dan de artikelen die online komen: niet echt iets bijzonders dus. Ik wil de Facebook pagina daarom ook onder handen gaan nemen en er echt een toevoeging van maken: iets wat je extra krijgt naast mijn blogartikelen en YouTube filmpjes. Als er suggesties zijn dan hoor ik die natuurlijk graag!

4 Comments

 • Maaike 3 juni 2016 at 10:57

  Oh, wat ik nog wou zeggen is dat ik jouw end card echt mooi vind.

  x

 • Maaike 3 juni 2016 at 10:56

  Hoi Irina,
  Ik zat even na te denken wat je met Facebook kunt doen. Waar ik aan dacht is dat je jouw Snapchats er op kunt zetten. Misschien elke dag op een bepaald tijdstip en dan de snaps van de hele dag ofzo.
  Misschien kun je als je een favoriet nummer hebt, deze delen op Facebook.
  En je zou als je bijvoorbeeld als je een artikel leest op internet en je denkt `oh dat is interessant´ deze ook delen.

  Ik hoop dat je er iets mee kan.
  X Maaike

 • Astrid 2 juni 2016 at 19:36

  Goede voornemens! En wat goed dat je zo goed vooruit hebt gewerkt voor je vakantie. Ben benieuwd wat je met facebook gaat doen.

 • Ria 2 juni 2016 at 13:05

  Succes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×