June Goals

1 juni 2017 12 Comments

Juni is aangebroken, wat betekend dat we alweer bijna halverwege het jaar zijn. Bizar om te bedenken hoe snel de tijd gaat. Juni is echter wel een van mijn favoriete maanden van het jaar: het mooie weer is hier, ik ben jarig en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Tijd om mijn doelen voor juni met jullie te delen en natuurlijk mijn doelen van mei met jullie te bespreken.

Afgelopen maand : mei

Gezonder eten en meer sporten
Dit doel is me half gelukt. Ik ben een week lang echt heel erg goed bezig geweest met sporten, maar hierna heb ik het helaas weer aardig laten vallen. Wel reed ik afgelopen zaterdag weer zonder zadel op Brownie, wat voor een extra goede workout (en spierpijn) zorgde dan dat ik normaal krijg van paardrijden. Ook at ik een stuk beter dan de maanden hiervoor. Natuurlijk kan het nog beter, maar ik ben wel al blij met deze verbetering.

Vaker reageren op andere blogs
Dit doel is me zeker gelukt! Ik had gedacht deze maand beter mijn Bloglovin’ subscribtions te bezoeken, maar dit heb ik eigenlijk vrijwel niet gedaan. Wel ontdekte ik speciale Facebook treats waarbij je op elkaars artikelen reageert. Heel erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken en ik vond het dan ook erg leuk om te doen! Per dag reageerde ik hier op een stuk of 10 blogs: doel dus zeker gelukt!

June Goals

Aankomende maand : juni

Mijn propedeuse halen
Het laatste blok van mijn eerste studiejaar Media, Informatie en Communicatie is alweer een week bezig en tot nog toe heb ik al mijn studiepunten binnen. Dit betekend dat ik nog altijd mijn propedeuse zou kunnen halen, en dat is ook echt het doel dat ik al het hele schooljaar in mijn hoofd heb. Deze maand is het eindelijk zo ver: mijn laatste toets en project voldoende maken en dan heb ik mijn propedeuse binnen!

Vooruit werken voor mijn vakantie
Zoals ik al vertelde in mijn laatste weekvlog hebben we eindelijk een zomervakantie geboekt: naar Zakynthos en Kefalonia in Griekenland. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar aangezien het volgende maand al is moet ik wel nog een heleboel klaar zetten qua artikelen en video’s deze maand. Tijd om lekker veel te bloggen en filmen dus! Alle artikel- en videoideeën zijn welkom!

Genoeg tijd voor mezelf nemen
Ik ken mezelf langer dan vandaag en weet dat ik al snel mezelf voorbij hol. Daarom heb ik ook heel bewust dit doel voor mezelf gesteld om ook vooral genoeg tijd voor mezelf te nemen naast al het vooruit werken en laatste studeren. Lekker genieten van het mooie weer, mijn paardje en gewoon lekker een maskertje te doen of een Netflix avondje houden: heerlijk.

Dit waren alweer alle doelen die ik voor mezelf heb gesteld deze maand. Verder wil ik natuurlijk mijn 21e verjaardag gaan vieren met familie en vrienden en gewoon met een goed gevoel de zomervakantie in gaan. Hebben jullie nog doelen voor juni?

12 Comments

 • Miryam 8 juni 2017 at 08:57

  Wat goed om je doelen zo op een rijtje te zetten. Zou ik ook vaker moeten doen. Ondanks dat je ze misschien niet allemaal verwezenlijkt, zorgt het voor focus en dat is wel prettig. Succes met het behalen van je propedeuse!!!

 • Macblogster 3 juni 2017 at 21:53

  Ik vind dit best confronterend. Ik weet dat het juni is, maar had er niet bewust bij stil gestaan dat we alweer op de helft vh jaar zitten. Het gaat echt snel!
  Goed dat je met maandelijkse doelen werkt. Zelf doe ik dit (nog) niet. Ik werk met lange termijn doelen, maar door maandelijks deelnemen te stellen, ontstaat er meer overzicht en misschien ook wel een duidelijker resultaat. Inspirerend.

 • Daniëlle Springer 2 juni 2017 at 19:56

  Zo leuk om dit iedere maand weer te lezen en dat het de goede kant op gaat. Vind het ook echt goed dat je tijd voor jezelf nemen als doel hebt. Iets wat heel belangrijk is, maar niet veel mensen als prioriteit stellen.

 • Xenia 1 juni 2017 at 21:02

  Succes met je laatste loodjes! Komt vast goed en dan heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!

 • Ezra 1 juni 2017 at 16:44

  Super leuk om zo je doelen te lezen! Ik vind het ook wel wat om doelen op te gaan stellen voor deze maand! Ik ga er eens even over nadenken :). Succes met het halen van je propedeuse!!

 • Annika - Mrs. Marvelous 1 juni 2017 at 14:30

  Die propedeuse gaat je vast lukken, het ligt nu binnen handbereik!

 • mieke | mieksmind.nl 1 juni 2017 at 14:17

  goed om voor jezelf doelen te stellen! mijn doel is ook meer reageren op blogs en daar ben ik momenteel hard aan bezig en ik wil eind dit jaar 2000 insta volgers

 • Anne-Wil Kraan 1 juni 2017 at 10:23

  wat inspirerend, zelf doe ik niet echt aan doelen, maar ik denk dat ik maar eens ga kijken voor doelen voor komend schooljaar

 • Kristof 1 juni 2017 at 09:26

  Goed idee! Ga ook eens een paar doelen neerschrijven. Als iedereen ze kan lezen is het misschien makkelijker om me er aan te houden.

 • Sofie 1 juni 2017 at 08:48

  Wat een leuke goals! Dat meer tijd maken voor mijzelf zou ik ook eens moeten leren 🙂

 • Thomas 1 juni 2017 at 08:08

  Leuk maandverslag en die propedeuse ga je vast halen om daarna heerlijk op vakantie te gaan!

 • Nele 1 juni 2017 at 07:59

  Alvast een gelukkige verjaardag!

  Wat leuk om elke maand je doelen te stellen en die openbaar te delen. Ook mooi dat je de uitkomst durft evalueren. En ondertussen is het natuurlijk ook en beetje een stok achter de deur 😉 Heel veel succes met je doelen.
  Je hebt een hele leuke schrijfstijl trouwens 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×