July goals

1 juli 2014 4 Comments

Ik heb een nieuwe ‘rubriek’ bedacht om iedere maand te schrijven. Namelijk: mijn doelen voor de maand! Ik kwam op het idee door Lisanne van lisanneleeft.nl. Zij schrijft ook iedere maand haar doelen op, en bespreekt deze dan aan het eind van de volgende maand met haar lezers. Ik vond het zelf een heel erg leuk concept, en ik denk ook dat wanneer ik mijn doelen zo op een rijtje zet en met jullie deel ik meer gemotiveerd ben om zo ook echt daadwerkelijk uit te voeren. Vandaar dus dat ik dit iedere maand wil gaan doen!

‘The fault in our stars’ uit lezen
Ik ben afgelopen maand begonnen in The fault in our stars van John Green, en vind het een ontzettend goed boek. Doordat ik het zo druk had de afgelopen tijd, heb ik het boek alleen weer weggelegd en ben nu ergens op de helft. Ik vind dat ik minimaal dit boek moet uitlezen deze maand, want hij is ontzettend goed! De film komt binnenkort ook uit en voor die tijd wil ik wel eerst het boek hebben gelezen.

Me comfortabel gaan voelen achter het stuur
Zoals ik jullie al vertelde in mijn persoonlijke update, ben ik begonnen met rijles. Ik vind het echt ontzettend leuk en heb ook echt zin om verder te gaan. Als het goed is ga ik halverwege juli echt wekelijks lessen. Ik vind het nog wel erg spannend maar ik hoop dat dat gaat veranderen. Ik snap ook wel dat ik het niet allemaal 1, 2, 3 kan maar ik wil me wel comfortabel voelen wanneer ik rijles heb. Ik denk ook zeker dat dat gaat lukken binnen een paar lessen, dus dat moet goed komen!

Minimaal 1 keer per week sporten
Ik rijd iedere week paard, maar daarnaast sport ik eigenlijk niet. Dit komt doordat ik slechte enkels heb en gewoon echt geen doorzettingsvermogen heb als het gaat om hardlopen of fitness. Ik wil wel echt graag sporten, niet om af te vallen maar omdat ik merk dat ik daarna altijd een stuk lekkerder in mijn vel zit. Ik heb dan ook besloten om af en toe een blogilates work out te gaan doen. Ik hoop echt dat het me gaat lukken, want ik heb het al vaak geprobeerd maar ben er alsmaar mee op gehouden. Dit keer moet het gewoon lukken!

Een kamer vinden in Den Bosch
Ik ga volgend jaar in Den Bosch studeren, en dat is voor mij nogal ver reizen. Vandaar dat ik druk op zoek ben naar een kamer. Hopelijk kan ik deze vinden in de maand juli, zodat ik in augustus mijn plekje kan vinden en de stad een beetje ontdekken. Ik heb er echt heel erg veel zin in, maar tegelijkertijd vind ik het heel spannend. Hopelijk lukt het in ieder geval om een kamer te vinden! Tips zijn altijd welkom!

Mijn haar verven
Het is misschien een beetje een raar doel, maar ik wil echt al tijden mijn haar verven. Ik heb het afgelopen jaar al eerder gedaan, met de permanente haarverf van het Kruidvat eigen merk. Deze bleef alleen bij mij maar 2 weken zitten, waardoor ik geen zin had om mijn haar iedere 2 weken opnieuw te verven. Ik heb inmiddels nieuwe haarverf in huis, dus ik wil het nu echt deze maand gaan verven! Hopelijk pakt het deze keer beter uit!

Gezonder eten en drinken
Ik eet en drink al een stuk beter dan dat ik een paar jaar terug deed. Toen kwam ik thuis van school en pakte gelijk een zak chips uit de kast om deze in een keer leeg te eten, om vervolgens met het avondeten geen honger meer te hebben. Tegenwoordig doe ik dit veel minder, en ik eet nu ook maar een bakje chips in plaats van een hele zak. Toch wil ik dit minder doen. Natuurlijk is iets lekkers op zijn tijd helemaal niet erg, maar ik ben van plan om als ik zin heb in een snack iets van aardbeien te pakken in plaats van chips of chocola. Ook wil ik in plaats van de hele dag door limonade en frisdrank drinken, dit minderen en bijvoorbeeld alleen s’ avonds een glas cola pakken. Op die manier leef ik een stuk gezonder en ik denk dat dit ook een goede uitwerking heeft op hoe ik in mijn vel zit.

Dat zijn dan mijn doelen voor de aankomende maand. Zoals je merkt ben ik op het moment bezig met gezonder gaan leven, omdat ik dit zelf gewoon heel erg graag wil en ook zeker weet dat ik me er veel fijner bij ga voelen. Het is zeker niet omdat ik wil afvallen of iets dergelijks, maar ik wil wel graag spieren opbouwen op andere plekken dan mijn kuiten door paardrijden, haha. Verder een groot doel: een kamer vinden. En natuurlijk het fijn voelen achter et stuur, wat ik echt hoop dat gaat lukken. Mijn haar verven en het boek uit lezen zijn wat kleinere doelen, maar dat mag ook wel want het voelt goed als je een doel kunt afstrepen! Niet ieder doel hoeft groot te zijn, kleine stapjes nemen is over het algemeen makkelijker dan grote.

Ik ben benieuwd naar jullie doelen voor juli! Deel ze gerust in de comments!

4 Comments

 • Joanne 3 juli 2014 at 19:40

  Succes! Ik wil ook altijd gezonder eten, maar tot nu toe is het nog niet echt gelukt.. haha

 • ilonamckool 3 juli 2014 at 18:33

  Leuke doelen. Welke kleur wil je je haar verven? Ik volg je nu! Liefss!

  • Irina 3 juli 2014 at 18:35

   Ik wil mijn haar weer donkerbruin rood verven! Dankje wel vor er volgen! X

 • danique 1 juli 2014 at 09:26

  je kan het 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×