July Goals

1 juli 2017 4 Comments

De zomer is officieel begonnen en we zitten alweer halverwege het jaar: hallo juli! Vandaag is ook meteen de dag dat ik voor 19 dagen vertrek naar het prachtige Griekenland! Kefalonia en Zakynthos om precies te zijn: heel erg veel zin in. Mocht je daar nu benieuwd naar zijn volg me dan vooral op Instagram om geen mooie foto’s te missen. Vandaag deel ik met jullie in ieder geval mijn doelen voor juli en kijk terug op de maand juni. Lees je mee?

Afgelopen maand : juni

Mijn propedeuse halen
Met trots kan ik zeggen dat dit me gelukt is! Het was nog even spannend, omdat ik een herkansing had voor het vak ‘De wereld van morgen’ (wat overigens net zo verschrikkelijk is als de naam doet vermoeden) maar deze herkansing wist ik te halen! Al mijn vakken en daarmee studiepunten voor het eerste jaar zijn binnen dus ik ga het tweede jaar in zonder herkansingen. Mijn doel voor het schooljaar is me dus gelukt!

Vooruit werken voor mijn vakantie
Dit doel heeft me ook aardig wat werk opgeleverd maar ik kan zeggen dat het gelukt is! Vanmiddag stap ik in het vliegtuig met het heerlijke idee dat er voor iedere dag content klaar staat voor jullie hier op Ordinary Odd. Daarnaast heb ik zelfs 3(!) video’s per week voor elkaar weten te krijgen op mijn YouTube kanaal: heerlijk!

Genoeg tijd voor mezelf nemen
Vanwege alle drukte zo met het vooruit werken en alle laatste loodjes van het schooljaar wilde ik mezelf graag een reminder geven om ook vooral tijd voor mezelf te nemen. Dat is ook gelukt! Je zou het haast niet denken met al mijn activiteiten van de afgelopen maand maar ik heb ook vrijwel iedere dag lekker een me-time momentje genomen.

Aankomende maand : juli

Genieten van mijn vakantie
Ik stap vanmiddag in het vliegtuig voor een 19-daagse vakantie samen met mijn moeder waar ik gewoonweg lekker van wil gaan genieten. Tijd om bij te komen van alle drukte van het schooljaar, alle vermoeidheid even toe te laten en gewoon te genieten van de zon, het lekkere eten en het feit dat ik eventjes niks hoef. Dat is toch wel echt waar deze vakantie voor staat.

Collabs met andere YouTubers plannen
Het is vakantie, wat betekend dat ik ineens veel meer tijd heb om aan Ordinary Odd te werken! Iets wat ik veel te weinig doe vanwege school is collabs opnemen met anderen. En dat vind ik nu juist zo leuk om te doen! Deze maand wil ik dan ook lekker een aantal data gaan inplannen met anderen om te gaan filmen. Wie weet dat er deze zomer dan wel een aantal hele leuke video’s online komen!

Werken aan Ordinary Odd 2.0
Dit klinkt waarschijnlijk heel erg spannend en interessant en dat is het ook! Ik ben de laatste tijd flink aan het denken wat ik nu precies met Ordinary Odd wil bereiken en vooral hoe ik dit wil gaan doen. Tijd om daar flink over te gaan brainstormen en de eerste stappen te gaan zetten. In mijn vakantie heb ik daar immers de tijd voor!

Dat zijn dan alweer mijn doelen voor juli: alleen maar leuke dingen! Ik heb echt ontzettend veel zin in deze zomer en alle dingen die ik wil gaan doen. Eerlijk gezegd staat er naast mijn vakantie nog niks gepland deze maand, maar ik weet zeker dat ik er een top maand van weet te maken. Ik heb immers vrij en dus alle tijd om dingen te doen waar ik zin in heb!

4 Comments

 • Annika - Mrs. Marvelous 1 juli 2017 at 22:27

  Ik wens je een hele fijne vakantie! Geniet er maar lekker van!

 • Ria 1 juli 2017 at 20:24

  PS De link naar Instagram werkt niet (of ik doe iets fout, dat kan ook heel goed 🙂

  • RIa 1 juli 2017 at 22:12

   Sorry, op ipad doet de link het wel ?

 • Ria 1 juli 2017 at 20:21

  Fijne vakantie!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×