July Goals

4 juli 2016 5 Comments

July Goals

Juni is alweer voorbij, mijn 20ste verjaardag is alweer bijna een maand geleden en de zomer is officieel begonnen. Hopelijk gaat het weer zich daar ook naar gedragen in juli! Vandaag kijk ik samen met jullie terug op mijn doelen van juni en natuurlijk stel ik ook weer een paar nieuwe doelen op voor juli. Dit maandelijkse ‘goals’ artikel motiveert me altijd ontzettend erg om mijn doelen te volbrengen. Kijk je mee?

Afgelopen maand : juni

Genieten van mijn 20ste verjaardag
7 juni werd ik 20 en ondanks dat ik weinig gepland had die dag, heb ik een hele leuke dag gehad. Het was mooi weer (één van de weinige mooie dagen in juni), ik ging naar Brownie, had geen verplichtingen en had een hele gezellige avond ik het restaurant waar we uit eten gingen. Ik ben de hele dag aan het vloggen geweest voor jullie, dus mocht je die vlog nog niet gezien hebben ga die dan hier even bekijken.

Tijd steken in mijn blog en YouTube kanaal
Omdat ik in juni weinig was ingepland op mijn werk besloot ik het ervan te nemen en veel tijd te steken in mijn blog en YouTube kanaal. Ik ben bijvoorbeeld een aantal extra video’s gaan uploaden deze maand en heb de 500 abonnees gehaald! Daar ben ik natuurlijk nog altijd ontzettend blij mee en ik kan ook wel zeggen dat ook dit doel behaald is.

Een plan bedenken voor de Facebook pagina van Ordinary Odd
Ik wist niet zo goed wat ik aan moest met de Facebook pagina van Ordinary Odd en daarom wilde ik in juni eens wat gaan uitproberen. Zo zette ik een sneak peak online van de Santorini vlog, deelde iedere week een ’throwback thursday’ en deelde artikelen/filmpjes van anderen die ik interessant vond. Al met al ben ik flink aan het proberen geweest maar ga ik toch verder met het posten van mijn artikelen: dit levert gewoonweg verkeer op. Daarnaast zal ik proberen ook die extra dingen te blijven posten, zodat het toch iets extra’s geeft wanneer je me daar volgt. Mocht je me nog niet volgen op Facebook, klik dan hier.

July Goals

Aankomende maand : juli

Houd een no-buy maand
Één van de doelen voor mijn Day Zero Project is om een keer een no-buy maand te houden. Dit houd in dat ik niets koop behalve mijn vaste lasten. Van mezelf mag ik wel nog eten halen op bijvoorbeeld mijn werk wanneer ik pauze heb, maar verder mag ik niets kopen. Geen producten om te reviewen, geen kleding: niets. Ik vind het nu al ontzettend moeilijk, en benieuwd of ik het ga volhouden. Daarnaast doe ik het expres deze maand omdat ik in augustus naar Londen ga, en daar dan dus lekker veel geld voor over heb.

Minimaal 1 keer per week auto rijden
Afgelopen maand stapte ik voor het eerst in minimaal een jaar weer eens in de auto en na de ergste spanning vond ik het ontzettend leuk. Nu is het de bedoeling om vaker te rijden, zodat ik gewoon echt comfortabel word achter het stuur en het niet meer zo’n enorme stap is om in de auto te stappen. Vandaar dat ik iedere week minimaal 1 keer wil rijden: zo word het niet zo snel meer extreem eng.

Op zoek naar een goede laptop, boeken en computerprogramma’s voor mijn opleiding
Ik weet dat ik een no-buy maand houd, maar voor mijn nieuwe opleiding heb ik een andere laptop nodig: met SSD. Dit betekend dat ik goed op zoek moet gaan naar een goede laptop, en die wil ik toch het liefst ver voor het schooljaar al in mijn bezit hebben. Daarnaast heb ik natuurlijk studieboeken nodig en een aantal programma’s die ik nodig ga hebben. Dit koop ik allemaal van het geld op een speciale spaarrekening, dus vandaar dat ik het niet van toepassing vind op de no-buy maand. Daarnaast is het een soort ‘vaste last’ omdat ik het sowieso moet kopen. Liever al in juli dan in augustus pas.

En dan zijn dat alweer mijn doelen voor deze maand. Ik ben heel erg benieuwd of het me gaat lukken om de no-buy maand vol te houden: ik heb in ieder geval de motivatie van Londen in augustus.

Wat zijn jou plannen en doelen voor juli?

5 Comments

 • Maaike 5 juli 2016 at 10:46

  Heb jij ook autorijangst? Ik wel, ik heb ook al een jaar niet meer gereden moet ik zeggen. Ik wil er snel vanaf komen en het doel om 1 keer in de week auto te rijden vind ik daarom een erg goed doel. You go girl!

  • Irina 5 juli 2016 at 12:15

   Ik had na mijn rijexamen een jaar niet gereden dus ik wil het nu proberen te onderhouden: anders wordt het straks opnieuw zo eng.

 • Astrid 4 juli 2016 at 16:28

  Succes met je no-buy maand! Zo nu en dan best goed om even te doen. Ik heb er net een maand opzitten en het viel me nog best mee 😉

  • Irina 4 juli 2016 at 22:56

   Ik ben benieuwd hoe het me gaat bevallen!

 • Ria 4 juli 2016 at 12:22

  Sterkte met je No-buy maand 🙂
  Klinkt wel een beetje als smokkelen hoor, dat uitgaven van je aparte spaarrekening wel mogen. Maar ik zou die schoolspullen ook graag op tijd binnen hebben! Net als jij. Succes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×