Jouw eigen foto op schoolplaat: een eyecatcher in je interieur

Jouw eigen foto op schoolplaat: een eyecatcher in je interieur

5 april 2019 1 Comment

Een tijdje terug ontving ik een mail met hierin de vraag of ik een foto op schoolplaat zou willen ontvangen. Natuurlijk leek dit me ontzettend gaaf, dus samen met mijn moeder ben ik gaan brainstormen over de plaats van de schoolplaat en de foto die we erop wilden laten drukken. Al gauw besloot ik dat mijn moeder de plaat mocht hebben voor boven haar bed, waar op dit moment nog niet erg veel hangt. We besloten voor een vakantiefoto te gaan van afgelopen zomer in Milos: één van de weinige foto’s waar we samen op staan. Vandaag laat ik je deze prachtige schoolplaat zien: een echte eyecatcher voor in je interieur.

Ik ontving de schoolplaat met het formaat 120 x 90cm, wat betekent dat het een flink ding is voor aan je muur. Daarnaast moet je bedenken dat de schoolplaat ook nog eens aan een touwtje hangt, waardoor hij nog meer oppervlak in beslag neemt. Zelf vind ik dit juist wel heel erg gaaf, en boven het bed van mijn moeder was toch nog genoeg ruimte. Natuurlijk hoef je niet zo’n grote plaat te bestellen, maar is een klein foto cadeau ook al hartstikke leuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aantal kleinere naast elkaar? Je kunt deze textielposters al vanaf 30 x 30cm bestellen.

Jouw eigen foto op schoolplaat: een eyecatcher in je interieur

Het bestelproces van de schoolplaat was ontzettend makkelijk: je kiest een formaat uit en de foto die je wilt laten afdrukken. Vervolgens kun je deze nog een beetje slepen tot je precies het goede gedeelte van je foto op het canvas hebt staan en kun je bestellen. Houd er wel rekening mee dat de foto van goede kwaliteit moet zijn: anders wordt hij pixelig wanneer je hem op groot formaat afdrukt. Hierbij is er zelfs een service (voor een kleine meerprijs) waarbij je canvas foto wordt gecheckt op kwaliteit. Zo weet je zeker dat je een scherpe foto thuisgestuurd krijgt.

Zelf ben ik enorm te spreken over de kwaliteit van de schoolplaat. De foto is ontzettend scherp afgedrukt, het doek voelt stevig aan en is netjes tussen de latten aan de boven- en onderkant geklemd. Zelf vind ik het ook een ontzettend leuk detail dat deze latten niet egaal van kleur zijn, maar je juist nog de houtnerven kunt zien lopen. Zo krijg je al snel een mooi vintage effect. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend praktisch dat je deze schoolplaat kunt oprollen wanneer je hem niet gebruikt. Zo neemt hij een stuk minder plek in beslag maar kun je hem later gewoon weer opnieuw erbij pakken.

Jouw eigen foto op schoolplaat: een eyecatcher in je interieur

Zelf ben ik mega te spreken over de kwaliteit en service van de schoolplaat. Hij kwam netjes verpakt in bubbeltjesplastic en een kartonnen doos thuis gebracht en ook de tijd tussen het bestellen en de bezorging was erg kort. Ik had de schoolplaat op 20 maart besteld en op 27 maart werd hij al bezorgd. Ideaal wanneer je iemand een persoonlijk cadeau wilt geven of wanneer je zelf nog een eyecatcher zoekt voor in je interieur. Deze schoolplaat met het formaat 120 x 90cm kost €143,95,-

Ik heb dit product ontvangen ter review

1 Comment

 • Ria 5 april 2019 at 10:31

  Leuke foto!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×