Lifestyle, Persoonlijk, Video

Jeans shorts gevonden & LUSH haarmasker testen // WEEKVLOG #79

Jeans shorts gevonden & LUSH haarmasker testen // WEEKVLOG #79

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week praat ik jullie bij over een aantal persoonlijke dingen in mijn leven (waaronder een vakantie en een uitloopstal voor Brownie), heb ik een persoonlijke mijlpaal, vind eindelijk de perfecte jeans shorts en test een LUSH haarmasker uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rachel
    21 juli 2020 at 12:47

    4:49 wat een heerlijke outfit en wat een prachtig broekje.. ik zo ook nog zulke broekjes dus thanks voor de tip
    inmiddels pas ik namelijk mijn shorts niet meer of ze zitten niet mooi.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.