January goals

5 januari 2016 No Comments

IMG_2805

Het eerste wat je misschien wel opvalt is dat dit artikel geen ‘This month – january’ heet. Dit omdat ik heb besloten terug te gaan naar mijn eerdere versie van dit artikel; waarin ik alleen mijn doelen met jullie deel. Ik zag de meerwaarde niet meer zo van mijn persoonlijke stuk over wat ik deze en vorige maand wil gaan doen/gedaan heb. Dit zien jullie namelijk toch al voorbij komen in de Ordinary Week Recap artikelen! Vandaag dus; lekker ‘ouderwets’ een artikel waarin ik mijn doelen met jullie deel.

Afgelopen maand : december

Voor december had ik maar 2 doelen voor mezelf. Dit omdat het een drukke maand was; waarin ik vooral wilde genieten van het feit dat ik samen met familie was. Daarnaast heb ik veel moeten werken; waardoor de tijd die ik vrij had minder was dan normaal.

Het 2 jarig bestaan van Ordinary Odd goed vieren
Afgelopen maand bestond Ordinary Odd alweer 2 jaar; wat ik heb gevierd door een aantal veranderingen in te voeren. Ik veranderde de banner van mijn blog, mijn youtube kanaal en mijn Facebook pagina. Zette mijn nieuwe logo online en bestelde nieuwe visitekaartjes die bij mijn nieuwe logo paste; en daarnaast gooide ik het uploadschema van mijn youtube kanaal om naar 2 video’s in de week. Ja, dit doel heb ik zeker wel goed volbracht.

Goed plannen en vooruit werken
Dit doel heb ik half om half goed uitgevoerd. Ik heb namelijk wel heel veel van mijn vrije tijd besteed aan mijn blog; zorgde ervoor dat ik de tijd nam om te filmen, te fotograferen en natuurlijk te schrijven. Maar ik heb niet echt vooruit gewerkt. Toch ben ik blij met hoe mijn afgelopen blog maand is verlopen: ik heb lekker veel filmpjes gemaakt voor de feestdagen maar ben niet te veel aan het stressen geweest vanwege alle drukte. Al met al dus prima gelukt.

januari

Komende maand : januari

Januari; alweer de eerste maand van 2016. Ik moet eerlijk toegeven dat ik echt heel erg blij ben dat 2015 voorbij is. Dat was namelijk echt totaal niet mijn jaar. Aankomende maand heb ik niet echt een bepaalde focus; maar ik heb wel een paar doelen voor mezelf gesteld.

Naar de open dag van de HvA gaan
16 januari ga ik naar de open dag van de Hogeschool van Amsterdam; om daar te kijken bij de opleiding Media, Informatie en Communicatie. Ik heb van meerdere bloggers en youtubers al gehoord over deze opleiding; en hij lijkt me toch wel heel erg interessant. Nog een voordeel: het is geen loting studie, wat Journalistiek wel is.

Het boek ‘De Moordopdracht’ van James Dashner uit lezen
Dit boek noemde ik al in de favorieten video van November; zo lang geleden ben ik er alweer in begonnen. Ik vind het tot nog toe een heel erg goed boek; maar door het feit dat ik alsmaar zo onwijs enthousiast met mijn blog bezig ben, schiet het lezen er nogal bij in. Vrijwel al mijn vrije tijd gaat naar bloggen en natuurlijk mijn paard, wat natuurlijk niet erg is want ik vind het heel erg leuk! Toch wil ik dit boek deze maand uit lezen; anders kom ik nooit aan de 20 boeken voor mijn Day Zero Project!

Alleen artikelen en filmpjes online zetten waar ik echt tevreden over ben
Ik wil dit jaar mezelf heel erg gaan ontwikkelen op meerdere vlakken voor mijn blog. Ik vertelde er al over in deze video, waarin ik er wat meer op in ga. Het komt er op neer dat ik mijn schrijfstijl; foto’s en filmpjes steeds meer wil gaan ontwikkelen en deze steeds wil blijven verbeteren. Daarom wil ik met mezelf afspreken dat ik alleen nog maar artikelen en filmpjes online zet waar ik zelf ook echt tevreden over ben. Dan betekend dat maar dat ik een video opnieuw zal moeten opnemen; of dat ik een artikel 3 keer opnieuw moet typen voordat het lekker leest. Op die manier kan ik tenminste echt trots zijn op wat ik met mijn blog neer zet.

En dan waren dit mijn doelen voor de komende maand. Ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar die van jou! Maak jij maandelijkse doelen, of heb je goede voornemens waar je deze maand aan gaat werken? Laat ze vooral achter in de reacties!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×