January Goals

5 januari 2017 8 Comments

Het nieuwe jaar is begonnen, wat betekend dat we ook weer een nieuwe maand in gaan: januari. En een nieuwe maand betekend hier op Ordinary Odd weer een nieuw Goals artikel vol met doelen. Ik kijk samen met jullie terug op mijn doelen van afgelopen maand en vertel je welke doelen ik in januari voor mezelf heb gesteld.

Afgelopen maand : december

Een hele serie vol met kerst video’s maken
December is natuurlijk de maand met kerst en oud & nieuw: daar wilde ik iets mee doen op mijn YouTube kanaal. Of het maken van een kerst serie is gelukt? Zeker weten! Ik maakte een Action shoplog, make-up tutorial, DIY room decor, winactie, Lush bath demo, DIY gingerbread koekjes en een kerst Q&A. 7 video’s vind ik zelf toch wel een aardige serie en ik mag van mezelf dan ook zeker weten zeggen dat ik dit doel heb behaald. Ik ben ook echt heel erg blij met het resultaat van de video’s.

Genieten van mijn kerstvakantie
Hoewel het nog altijd kerstvakantie is kan ik zeker al wel zeggen dat dit doel me is gelukt. De eerste week van mijn vakantie heb ik echt op en top vakantie gevierd. Heerlijk geshopt met Samantha bij de Primark, in Hoofddorp geshopt met mijn moeder, kerst gevierd, oud & nieuw gevierd, lekker veel naar Brownie geweest en verder gewoon lekker rustig aan gedaan en veel geblogd. De tweede week is nu alweer op de helft en deze week staat vooral in het teken van veel bloggen en leren voor mijn herkansing a.s. dinsdag. Maar natuurlijk wel lekker ontspannen vanuit bed: het blijft immers vakantie.

January Goals

Aankomende maand : januari

Een week vooruit werken met Ordinary Odd
Wie mijn eerste blogtips artikel heeft gelezen heeft gezien dat ik voor dit jaar een aantal blogdoelen heb gesteld. Één daarvan is het dagelijks blijven posten van artikelen en filmpjes. In mijn plan daarvoor schreef ik ook al dat ik daarvoor vooruit wil gaan werken. Ik wil zorgen dat ik standaard minimaal een week vooruit artikelen ingepland heb staan, zodat ik niet in de knel kom wanneer ik een keer minder tijd heb. Deze vakantie ben ik dan ook aan het zorgen dat ik daar kom en de rest van de maand (en daarna natuurlijk de rest van het jaar) wil ik dit volhouden.

Dagelijks de tijd nemen om reacties te plaatsen bij anderen
Ik merk dat mijn blog en YouTube kanaal op het moment allebei een beetje stilstaan. Mijn abonnees blijven hangen en mijn blog statistieken zijn zelfs een beetje gedaald de afgelopen maand. Tijd om iets aan te gaan doen! Ik wil iedere dag de tijd gaan nemen om andere blogs en YouTube kanalen te bezoeken en reacties achter te laten. Dit betekend natuurlijk niet dat ik gewoon random reacties ga plaatsen, maar lekker veel artikelen en filmpjes van anderen daadwerkelijk ga bekijken. Wie weet helpt dit mij straks ook weer verder.

Mijn kamer flink opruimen
Mijn kamer is de afgelopen tijd weer een ontzettende rotzooi geworden. Aan de kant van mijn bed ligt de halve vloer onder met kleding en spullen die ik heb gebruikt voor video’s en aan de andere kant van de kamer ligt een enorme stapel schoon wasgoed dat opgeruimd moet worden. Om over mijn bureau nog maar niet te spreken: dat ligt onder met make-up, watjes, schoolspullen en weet ik het wat allemaal nog meer. Tijd voor een nieuwjaars-schoonmaak dus!

Dat waren dan mijn doelen voor aankomende maand: ik ben heel erg benieuwd naar die van jou! Laat je me weten wat jij van plan bent deze maand?

8 Comments

 • Charelle 8 januari 2017 at 09:35

  Vooruit werken is inderdaad héél fijn en een goed doel om voor jezelf te stellen. Brengt een hoop rust vind ikzelf. (:

  • Irina 8 januari 2017 at 09:45

   Precies! Hopelijk ga ik het volhouden als school straks weer begint!

 • Ria 5 januari 2017 at 17:19

  Succes met je herkansing

 • Britt van Ommeren 5 januari 2017 at 13:18

  Opruimen staat ook al tijden op mijn goals-lijst haha, het moet er toch maar eens van komen nu ik nog vakantie heb!

  • Irina 5 januari 2017 at 13:31

   Haha precies! Zo dacht ik ook.

 • Anke 5 januari 2017 at 11:34

  Mooie doelen, ik ben ook al mooi aan het voor uitwerken op mijn blog! In de vakantie heb je daar inderdaad wel extra tijd voor. X

  • Irina 5 januari 2017 at 11:37

   Precies! En dan heb je het straks net wat minder druk als school weer begint.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×