It’s my 18th birthday

7 juni 2014 No Comments

Happy Birthday to me, Happy Birthday to me, Happy Birthday, Happy Birthday, Happy Birthday to me! Jaja, het is weer zo ver: die ene dag in het jaar is weer aangebroken. Ik ben jarig! Vandaag ben ik alweer 18 jaar op deze aardbol, wat betekend dat ik voor de wet volwassen ben. Nou echt volwassen wil ik mezelf nog niet noemen, maar het is maar net wat de regels zijn he!

Ik ga er vandaag een leuke dag van maken. Mijn ouders zijn gisteren terug gekomen van vakantie dus ik zit niet zielig alleen thuis met een hoedje op en een toeter in mijn mond, voor de mensen die zich dat afvroegen, haha.

Ik ga ’s ochtends lekker naar de manege, waar ik mag kiezen op welk paard ik wil dus dat wordt mijn lieveling natuurlijk. Daarna ga ik lekker naar huis waar mijn vriend ook naartoe komt en ’s avonds ga ik met hem en mijn ouders lekker uit eten bij de Griek! Helemaal top dus.

Van mijn ouders heb ik mijn cadeau een tijdje terug al gekregen: een nieuwe laptop. Ontzettend handig natuurlijk voor een blogger, en ook voor mijn vervolgopleiding is het fijn om weer een beetje een snelle computer te hebben. Voor de rest weet ik nog niet wat ik ga krijgen, en ik weet ook nog niet wanneer ik het ga vieren. Waarschijnlijk pas na de examenuitslag, zodat ik mijn (hopelijk) slagen en verjaardag in één keer kan vieren. Die uitslag krijg ik overigens deze donderdag! Dus ik zal het jullie natuurlijk laten weten.

Nou ik ga genieten van deze heerlijke dag, en dan horen jullie morgen weer van me want dan bestaat Ordinary Odd alweer een half jaar! Een echt feestweekend dit. Tot morgen allemaal! X

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×