IT Chapter 2, gezellig lunchen & IKEA shoplog // WEEKVLOG #38

IT Chapter 2, gezellig lunchen & IKEA shoplog // WEEKVLOG #38

30 september 2019 No Comments

Het is weer maandag, wat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe weekvlog! Deze week ging ik naar de film IT Chapter 2 in de bioscoop, had ik een gezellige lunch-date met Danique, was ik productief voor mijn bedrijfje en ging ik gezellig IKEA shoppen met mama: inclusief IKEA shoplog natuurlijk. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×