IT Chapter 2, gezellig lunchen & IKEA shoplog // WEEKVLOG #38

IT Chapter 2, gezellig lunchen & IKEA shoplog // WEEKVLOG #38

30 september 2019 No Comments

Het is weer maandag, wat betekent dat het tijd is voor weer een nieuwe weekvlog! Deze week ging ik naar de film IT Chapter 2 in de bioscoop, had ik een gezellige lunch-date met Danique, was ik productief voor mijn bedrijfje en ging ik gezellig IKEA shoppen met mama: inclusief IKEA shoplog natuurlijk. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×