Irina’s ABC

8 december 2013 10 Comments

Hier gaat die dan, mijn eerste blogpost. En om jullie een beetje een idee te geven van wie ik nou eigenlijk ben, is het een persoonlijke tag. Het is de bedoeling dat ik bij iedere letter van het alfabet iets noem. Ben je benieuwd? Klik dan snel verder!

Age: 17 jaar oud alweer! Op 7 juni wordt ik alweer 18.

Best friend: Ik heb twee beste vrienden: Vera en Stan. Ik ben zo blij dat ik hun heb, ze hebben me door heel veel moeilijke tijden heen geholpen.

Chore you hate: Klusjes, wie vindt ze nou leuk om  te doen. Ik heb niet echt één bepaald klusje waar ik een hekel aan heb. Ik ben wel heel goed in uitstellen van klusjes, haha. Ik rek net zo lang tot ik helemaal in de stress raak omdat ik te veel moet doen in korte tijd. Niet echt een goede eigenschap…

Dreamhouse: Volgend jaar ga ik op kamers en ik ben dus ook al bezig met kijken hoe ik mijn eigen plek wil gaan inrichten. Mijn echte droomhuis is toch wel een manege. Ik ben gek op paarden, en hoop later een eigen manege te runnen. Wakker worden, naar buiten kijken en je eigen paarden in de wei zien staan, lijkt me heerlijk.

Essential start of your day: Iedere ochtend is anders, maar ik kan echt niet zonder het checken van mijn mobiel op nieuwe berichten. Ik ga altijd even mijn social media af. Verder kan ik het huis niet uit zonder mijn katten even een lekkere knuffel te hebben gegeven.

Favorite color: Ik heb niet echt een favoriete kleur. Wel vind ik in de zomer en lente mintgroen heel mooi. In de winter en herfst zie je me eerder met bordeauxrood of okergeel.

Gold or silver: Vroeger droeg ik allebei. Ik vind het allebei heel mooi, maar heb gemerkt dat goud me beter staat. Vandaar dat ik nu ook veel meer gouden sieraden koop.

Height: Ik weet het niet precies, maar rond de 1.75 m lang. Een prima lengte, alleen hele hoge hakken dragen doe ik niet zo snel.

Instruments I play: Ik speel geen instrument, maar kan wel echt genieten van muziek. Ik heb alleen geen geduld om zelf te leren spelen.

Job title: Op dit moment werk ik als cassière bij de Jumbo.

Kids: Ik ben 17, en nog lang niet toe aan kinderen. Eerst maar eens een studie doen en zorgen dat ik samen met mijn vriend gelukkig wordt. Daarna ga ik wel eens kijken of ik kinderen wil.

Life is incomplete without: Mijn vriend, mijn huisdieren en natuurlijk de paarden.

Music that you always listen to: Ik heb niet echt muziek waar ik altijd naar luister. Ik luister elke keer weer iets anders. David Choi, Omnia, Jason Derulo, van alles. Op het moment ben ik echt fan van het liedje Trumpets, van Jason Derulo.

Nickname: Heb ik eigenlijk niet… En eigenlijk hoef ik er ook niet zo nodig één, haha. Maar als jij een leuke kunt bedenken: laat hem vooral achter in de reacties!

Overnight hospital stays: De enige keer dat ik in het ziekenhuis heb gelegen was toen ik net geboren was. Ik ben 2 weken te laat geboren en de dokters waren bang dat ik een infectie had opgelopen.

Phobias or fears: Ik heb geen grote angst. Wel ben ik snel nerveus voor iets nieuws. Vaak durf ik dan niet naar dat gene toe te gaan, maar zodra ik er eenmaal ben en bezig ben dan is er niks meer aan de hand.

Quote from a movie: ‘Hope is the only thing stronger than fear’ uit Catching Fire. Ik ben gek op de Hunger Games serie en heb ook alle boeken gelezen. De laatste film vind ik zo ontzettend gaaf, en deze zin is gewoon zo ontzettend waar.

Reason to smile: Na dit jaar ben ik klaar met mijn havo en kan ik gaan doen wat ik echt leuk vind. Op mezelf wonen (misschien wel samen met mijn vriend) en een opleiding doen die ik ook echt leuk vind.

Siblings: Ik ben enig kind. En voor dat ik die vraag weer krijg: Nee ik mis niks, ik ben het namelijk niet anders gewend.

Time you wake up: Op een doordeweekse schooldag wordt ik meestal om 7 uur wakker. Tenzij ik het eerste uur (soms uren) vrij heb. In het weekend wordt ik meestal rond 9 uur wakker. Ik ben geen echte uitslaper.

Underwear: Ik hou van boxers, zo ontzettend comfortabel.

Very important date this year: 12 juni. Op die dag krijg ik de uitslag van mijn examens en weet ik of ik geslaagd ben voor mijn havo.

Worst habit: Uitstellen. Zoals ik daarstraks al zei: ik stel dingen heel vaak uit tot het laatste moment. Hierdoor raak ik vervolgens gestrest. Jammer genoeg kan ik totaal niet goed tegen stress en wordt er ziek van. Niet erg handig dus.

X-ray’s you’ve had done:  Geen. Gelukkig niet! Nu nog zo houden.

Jummy food you make: Ik vind koken leuk om te doen maar heb er vaak geen tijd voor. Maar als ik volgend jaar op mezelf ga wonen zal dat natuurlijk wel moeten veranderen, haha.

Zoo animal: Ik heb geen favoriet dierentuin dier. Ik vind naar de dierentuin toe gaan wel echt ontzettend leuk en doe het dan ook met veel plezier. Alle dieren zijn even leuk, dus ik heb geen favoriet.

En dat was de tag alweer! Nu weten jullie een stuk meer over mij, maar natuurlijk nog lang niet alles. Wil je nog meer lezen over de persoon achter de blog? Dan kun je terecht op deze pagina.

Alle foto’s uit dit artikel komen van weheartit.

10 Comments

 • TAG | Confessions of a Blogger | 25 november 2014 at 15:23

  […] 5. Wat was je eerste artikel op je blog? Mijn eerste artikel kwam vorig jaar op 8 december online. Het was de ‘mijn alfabet’ tag. Ik besloot dit artikel als eerste online te zetten zodat mijn lezers me gelijk een beetje zouden leren kennen. Ik wil namelijk een persoonlijke blog hebben, en daarvoor moeten mijn lezers me toch een beetje kennen! Lees het artikel terug: Irina’s ABC. […]

 • […] Het eerste artikel dat online stond was Irina’s Alfabet […]

 • danique de bruijn 16 december 2013 at 15:02

  wow super leuke blog! nu al 🙂 lijkt me echt gaaf om je in het echt te ontmoeten 😮 🙂 xoxo Danique

  • Irina 16 december 2013 at 15:03

   Haha ja he! Nou dan komt je droom morgen uit (A)

 • Esther ten Have 10 december 2013 at 20:57

  Leuk, ik ga je ook volgen 🙂

  http://earthlyesther.blogspot.com/

  • Irina 10 december 2013 at 20:59

   Wat leuk!
   En wat is de header van jou blog ontzettend gaaf!

 • Chantal Goenee 10 december 2013 at 16:32

  Misschien heb je wat aan mijn blog als je volgend jaar op kamers gaat: http://www.interieurvoorbijdethee.blogspot.com! Wat leuk dat je bent begonnen met bloggen (: ik ga je gelijk volgen!

  • Irina 10 december 2013 at 16:34

   Wat een ontzettend leuke blog heb je!
   Echt gewoon mijn stijl! Ik ga jou ook volgen, haha.

 • Merel 9 december 2013 at 21:22

  Leuk! Ik ga je volgen meis!

  Liefs, Merel
  http://www.blonde-tales.blogspot.nl

  • Irina 10 december 2013 at 11:45

   Leuk!
   Dankjewel voor het volgen (=

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×