IRINA GOES BOLD 2.0 & bijna vakantie // WEEKVLOG #130

IRINA GOES BOLD 2.0 & bijna vakantie // WEEKVLOG #130

27 september 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week is mijn allerlaatste werkweek voor ik lekker even vakantie heb en daar ben ik hard aan toe. Mijn lichaam trekt dan ook aan de rem dat ik rustiger aan moet doen. Daarnaast laat ik je een aantal nieuwe items zien van Nobel King en Treasure Label en ga ik shooten voor mijn tweede IRINA GOES BOLD collectie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×