Investeren & nieuw klein bedrijf ontdekt // WEEKVLOG #125

Investeren & nieuw klein bedrijf ontdekt // WEEKVLOG #125

23 augustus 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week doe ik een aantal investeringen die ik al langere tijd uitstelde, waardoor ik een veel betere werkplek voor mezelf creëer. Daarnaast ontdek ik een nieuw klein bedrijf met toffe oorbellen en wordt onze nieuwe bank geleverd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×