Introductie #OrdinaryPlanning & mijn Erin Condren

3 februari 2016 1 Comment

#OrdinaryPlanning

Vandaag begin ik met een nieuwe serie op mijn youtube kanaal: #OrdinaryPlanning. In deze serie ga ik jullie planning en organisatie tips geven; maar ik ga ook ‘plan with me’ video’s maken in mijn nieuwe Erin Condren Life Planner. Vandaag geef ik een introductie op deze serie en natuurlijk laat ik jullie mijn Erin Condren zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

1 Comment

 • Kim 4 februari 2016 at 17:44

  Ohh, stiekem best jaloers op je EC! 😀

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×