#OrdinaryPlanning

Introductie #OrdinaryPlanning & mijn Erin Condren

#OrdinaryPlanning

Vandaag begin ik met een nieuwe serie op mijn youtube kanaal: #OrdinaryPlanning. In deze serie ga ik jullie planning en organisatie tips geven; maar ik ga ook ‘plan with me’ video’s maken in mijn nieuwe Erin Condren Life Planner. Vandaag geef ik een introductie op deze serie en natuurlijk laat ik jullie mijn Erin Condren zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Kim
    4 februari 2016 at 17:44

    Ohh, stiekem best jaloers op je EC! 😀
    Kim onlangs geplaatst…Een kleine update en… liefde!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.