Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

30 september 2017 2 Comments

Ik schrijf veel te weinig over interieur op mijn blog, terwijl ik interieur juist heel erg leuk vind. Ik kan me dan ook uren vermaken in een woonwinkel en struin maar al te graag het internet af op zoek naar leuke DIY room decor items. Vandaar dat ik besloot om eens wat inspiratie op te gaan doen voor als ik uit huis ga! Vandaag is het de beurt aan mijn ‘droombadkamer’: kijk je mee?

Alle foto’s uit dit artikel komen van de website van Wooning, dat ik gebruikt heb tijdens mijn zoektocht naar mooie badkamers. Tijd voor woon-inspiratie!

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

De eerste badkamer die ik jullie wil laten zien is Valdessa. Wat me heel erg aanspreekt aan deze badkamer is de achterste wand met de ingebouwde randjes waar items op gezet kunnen worden. Er staan ook niet alleen doucheproducten etc. op maar ook fotolijstjes en andere decoratieve items. Dat vind ik leuk! Zo geeft het een lekker knus gevoel maar is het toch praktisch.

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

De volgende badkamer is Romance, die zoals de naam al zegt een heerlijk romantische uitstaling heeft. Ik vind zelf de afwisseling tussen hout en de lichte stenen erg mooi. Ik ben gek op houten meubels en vooral het trappetje aan de linkerkant  vind ik geweldig. Daarnaast vind ik een lichte badkamer gewoonweg ontzettend mooi.

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

Iets wat je vaker voorbij zult zien komen is een glazen douche, waardoor de ruimte een stuk opener lijkt. Zo ook in deze badkamer: Micron. Ik vind het echt heel erg mooi als je zo’n glazen douche hebt, waardoor je tijdens het douchen niet meteen het gevoel hebt in zo’n klein hokje te staan. Zo lijkt de ruimte groter en het staat ook nog eens ontzettend mooi.

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

In de Gesta badkamer kwam ik erachter hoe mooi gele details eigenlijk wel niet zijn! Dit donkerbruin van de badkamer zelf is ontzettend strak en modern: iets waar ik over het algemeen niet zo op val. Toch werd ik verliefd op het totaal plaatje en al snel kwam ik erachter dat dit door de gele details komt. Iets om te onthouden dus!

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

Ook in deze Eden badkamer ben ik weer verliefd op het houten wastafel-kastje. De rieten mandjes rechts naast het bad vind ik ook ontzettend schattig en helemaal mijn ding. Toch is hetgeen waar ik hier op viel de vloer. Hoe graag ik ook een lichte badkamer wil hebben, zo’n donkere vloer is toch ook wel heel erg mooi. Misschien een donkere vloer en dan de rest licht houden?

Interieur | Mijn droombadkamer inspiratie

De laatste badkamer heet Oceano en trok meteen mijn aandacht op de website van Wooning. Mijn oog viel op het bad met al de verschillende kleurtjes in een soort mozaïek patroon. Ik vind zoiets dus echt ontzettend mooi, maar weet dat er veel mensen zijn die dit helemaal niks vinden. Ook het witte bolletjeskleed vind ik overigens ontzettend schattig: iemand die weet of dit praktisch is? Het lijkt me namelijk niet erg handig als badmat omdat het snel nat wordt, maar leuk is hij zeker!

Wat me overigens ook erg tof lijkt is een grote quote op te hangen aan een muur. Bijvoorbeeld een sticker boven het bad? Ik zie het al helemaal voor me! Maar een mooie lijst met quote erin lijkt me ook erg tof. Denk bijvoorbeeld aan zoiets: tof toch? Ik ben erg benieuwd welk van bovenstaande badkamers jullie het mooist vinden, of misschien wel welk onderdeel. Laat het me vooral weten in de reacties!


Dit artikel is een samenwerking

2 Comments

 • Joyce 2 oktober 2017 at 08:50

  Ooooh die laatste badkamer is echt een droom, haha!

  • Irina 2 oktober 2017 at 09:01

   Hihi echt he! Ik kan niet wachten tot ik alles zelf kan gaan uitzoeken!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×