Instagram foto's maken vanuit huis // WEEKVLOG #66

Instagram foto’s maken vanuit huis // WEEKVLOG #66

20 april 2020 2 Comments

Maandag is weekvlog-dag! Afgelopen week was ik druk bezig met Instagram foto’s maken vanuit huis en het filmen van video’s voor mijn YouTube kanaal. Ik vond mijn creatieve draai helemaal in het maken van de foto’s en probeerde wat andere soort foto’s uit dan normaal. Daarnaast laat ik je een toffe nieuwe broek zien en vertel je hoe het nu mentaal met mij gaat: zowel positief als negatief. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Natiza 21 april 2020 at 21:17

  Super leuk weer!

 • Rachel Kromdijk 21 april 2020 at 09:29

  Weer genoten van je vlog en haha ik moest zo lachen om je tumblr, dat koppie! 6:44 wat een toffe print, staat je goed dat roze.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×