In mijn eentje naar Londen // LONDEN VLOG #1

In mijn eentje naar Londen // LONDEN VLOG #1

12 september 2022 No Comments

Het is zo ver: de vlogs van mijn solo trip naar Londen zijn begonnen! Ik neem je tijdens deze eerste dag mee tijdens de heenreis met de Eurostar, geef je een roomtour in mijn hotelkamer, ga vervolgens naar Camden Town, wandel rond bij Piccadilly Circus, rust uit in Green Park en ga vervolgens naar Covent Garden. Hoe alles me bevalt zie je in deze video!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×