I’m taking a break

21 maart 2014 No Comments

Ik heb een mededeling die velen van jullie waarschijnlijk niet leuk zullen vinden maar ik ga een tijdje stoppen met bloggen. Niet omdat ik het niet leuk vind om te doen, dat zeker niet. Maar omdat ik merk dat ik het echt nodig heb. Ik zal proberen zo goed mogelijk uit te leggen waarom.

Ik heb het op het moment heel erg druk met school. 31 maart begint mijn laatste school examenweek en daarna is het tijd voor examentraining. Ik ben dan ook druk bezig om alles af te sluiten en heb daardoor weinig tijd voor mijn blog. Het klinkt als een standaard blogger smoesje, maar het is echt zo. En doordat ik de hele tijd met mijn hoofd bij schoolwerk zit heb ik weinig inspiratie en ideeën voor artikelen. En om nou artikelen online te zetten die nergens over gaan vind ik zelf niet leuk.

Verder ben ik op privé gebied ook niet heel erg stabiel op het moment. Ik ga niet in op de details want dat vind ik gewoon niet fijn om met de hele wereld te delen, maar laten we het er op houden dat ik de hele dag aan van alles denk behalve waar ik aan moet denken. Ik slaap slecht en heb bijna geen honger.

Om alles wat er nu gebeurt heb ik geen inspiratie of ideeën en begin ik het een beetje als een verplichting te zien om een artikel te maken. Terwijl ik het bloggen juist zo leuk vind om te doen! Vandaar dat ik heb besloten om even een break te nemen. Dan kan ik mijn gedachten op een rijtje zetten, de ergste drukte wegwerken en dan komen de ideeën vanzelf. Ik vind het op dit moment gewoon zonde dat ik er geen plezier aan beleef, aangezien dat is waarom ik ben begonnen met bloggen. Ik kan nog niet beloven wanneer ik weer begin, maar dat merken jullie vanzelf. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik spreek jullie over een tijdje weer!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×