I’m back

4 mei 2014 1 Comment

Man wat heb ik lang niet meer zo tegen jullie zitten typen, en ik moet zeggen dat ik amper de tijd heb gehad om het te missen. Ik heb zo een ontzettend drukke en chaotische periode achter de rug, en nog altijd is mijn leven niet helemaal op orde. Ik heb wel besloten om mijn blog weer op te pakken, want het voelt nu alsof ik jullie heb achtergelaten, en dat wil ik echt niet doen! Ik zou zeggen pak er wat te drinken bij en wat lekkers, dan gaan we even lekker bijpraten!

Ik vertelde jullie in mijn afgelopen blog dat ik even rust nam van mijn blog aangezien ik in een lastige periode zat. Ik wil hier niet te ver op in gaan omdat hier veel mensen uit mijn omgeving in betrokken zijn en ik hun privéleven niet zomaar op internet wil zetten.

Wat ik wel kan vertellen is dat het is uitgegaan met mijn vriend. Het klikte al een tijdje niet meer zo goed tussen ons, en er zijn te veel dingen gebeurd waardoor we samen besloten hebben om er mee te stoppen. Dit was natuurlijk helemaal niet leuk, zeker aangezien we bijna 2,5 jaar samen waren. Op dit moment gaat het een stuk beter met me, ik mis hem natuurlijk af en toe nog wel maar ik weet ook dat het zo veel beter is. Mijn beste vriend helpt me hier doorheen, en daar ben ik hem echt ontzettend dankbaar voor. Met mijn ex (het klinkt nog steeds zo vreemd om hem zo te noemen) gaat het ook steeds beter, en we spreken elkaar nog af en toe. Ik ben blij dat we op een vriendschappelijke manier uit elkaar zijn gegaan, en niet met ruzie o.i.d.

Naast deze hele persoonlijke situatie heb ik het ook heel erg druk met school. Over een week (12 mei) beginnen mijn examens namelijk. Ik doe dit jaar havo examen, en ik sta er gelukkig goed voor. Ik moet zeggen dat ik het allemaal lang niet zo stressvol vind als veel van mijn vrienden. Ik doe wel mijn best en snap dat het belangrijk is om te slagen maar ik ben niet de hele tijd gespannen of gestrest of ik het wel ga halen. Ik vind het heerlijk om op mijn eigen tempo en op mijn eigen tijden te kunnen leren. Dat vind ik gewoon veel fijner dan wanneer je je aan de uren van school moet houden. Wel moet ik toegeven dat ik toe ben aan vakantie, en het liefst gewoon leuke dingen zou doen met vrienden op dit moment. Maar het vooruitzicht dat ik over 3 weken als het goed is gewoon klaar ben met de middelbare school is heerlijk.

Mijn motivatie om te leren? Ik ben aangenomen voor mijn vervolgopleiding! Dit betekend dat wanneer ik mijn examens haal ik volgend jaar echt kan gaan doen wat ik leuk vind! Ik ga dier- en veehouderij studeren aan de HAS in Den Bosch. Dit betekend dat ik ook op zoek ben naar een kamer. Er gaan zo veel dingen veranderen de komen de periode, en ik heb er zo veel zin in. Ik schrijf later denk ik nog wel een artikel over wat mijn vervolgopleiding precies inhoudt.

Over iets meer dan een maand word ik ook alweer 18. Dan moet ik mijn eigen rekeningen gaan betalen, mag autorijden, drinken en voor de wet ben ik volwassen. Een heleboel veranderingen waar ik heel erg veel zin in heb. Na mijn examens ben ik van plan een snelcursus voor mijn autorijbewijs te doen. Ik vind het ontzettend spannend maar tegelijkertijd heb ik er heel erg veel zin in. Op dit soort momenten in je leven krijg je pas door hoe snel alles eigenlijk gaat. Volgend jaar ben ik een student, met misschien al een rijbewijs in the pocket en woon ik op mezelf! Natuurlijk vind ik het allemaal spannend maar ik heb er ook echt ontzettend veel zin in!

Wat betreft mijn blog heb ik besloten om te schrijven op de momenten dat ik daar zin in heb. Niet meer vaste dagen dus, of verplicht iedere dag. Ik vond het heerlijk om iedere dag wat online te hebben staan, maar het was vaak ook stressvol. Ik wil mijn blog serieus nemen, maar ik wil er ook gewoon plezier aan hebben want daarvoor ben ik hem begonnen! Wil je dus op de hoogte blijven van mijn artikelen dan kun je je abonneren op bloglovin’. Wil je mijn leven nou verder volgen, dan kun je me ook volgen op instagram en twitter. Alle links hiervan staan in de zijbalk rechts van dit artikel.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje heb kunnen bijpraten, en kan niet wachten tot ik weer lekker artikeltjes voor jullie kan zitten typen. Want ik moet zeggen dat ik het niet heb gemist, maar nu ik hier weer zo zit te schrijven ik het heerlijk vind! Ik spreek jullie snel weer!

1 Comment

 • danique 4 mei 2014 at 20:21

  Ben trots op je schat <3

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×