Lifestyle, Video

IKEA snoep proeven met Samantha van der Leest

IKEA snoep proeven met Samantha van der Leest

Samen met Samantha besloot ik een heleboel snoep van de IKEA te proeven: schepsnoep, chocolade en zelfs mergpijpjes komen voorbij. Wat er lekker is en wat je beter kunt laten liggen laten we je dan ook weten in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Nicole
    12 januari 2019 at 12:24

    Wat leuk dat jullie zoveel geproefd hebben. Ik werk bij Ikea Food dus ik heb ook een hoop hiervan geproefd. Mijn allerfavorietste snoepjes zijn die rode blokjes wat een beetje op rode dropveters lijkt maar dan als blokje (wauw goede omschrijving). De zure snoepjes zijn ook echt geweldig maar wel een aanslag op je mond. De mergpijpjes vind ik wel echt lekker haha en de slagroomzoenen die ze hebben ook echt heerlijk. Die koekjes van het begin vind ik ook altijd wel echt goed te doen.
    Nicole onlangs geplaatst…Christmas & December Collective Haul (Incl. Dior, Rituals & MORE!)My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.