IKEA snoep proeven met Samantha van der Leest

IKEA snoep proeven met Samantha van der Leest

12 januari 2019 1 Comment

Samen met Samantha besloot ik een heleboel snoep van de IKEA te proeven: schepsnoep, chocolade en zelfs mergpijpjes komen voorbij. Wat er lekker is en wat je beter kunt laten liggen laten we je dan ook weten in deze video. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Nicole 12 januari 2019 at 12:24

  Wat leuk dat jullie zoveel geproefd hebben. Ik werk bij Ikea Food dus ik heb ook een hoop hiervan geproefd. Mijn allerfavorietste snoepjes zijn die rode blokjes wat een beetje op rode dropveters lijkt maar dan als blokje (wauw goede omschrijving). De zure snoepjes zijn ook echt geweldig maar wel een aanslag op je mond. De mergpijpjes vind ik wel echt lekker haha en de slagroomzoenen die ze hebben ook echt heerlijk. Die koekjes van het begin vind ik ook altijd wel echt goed te doen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×