Ik wil jullie mening weten

31 mei 2015 No Comments

IMG_0596

Ik ben de laatste tijd heel erg aan het nadenken over nieuwe projectjes die ik wil gaan uitvoeren voor mijn blog en leuke dingen die ik kan doen om mijn blog steeds beter te maken. Maar natuurlijk is het niet alleen mijn mening die telt, maar juist die van jullie: mijn lezers! Vandaar dat ik een enquête heb gemaakt met een aantal vragen over Ordinary Odd. Ik zou het heel erg fijn vinden als jullie deze zouden willen invullen! Op die manier helpen jullie me heel erg om Ordinary Odd een steeds betere blog te maken.

Klik hier om naar de enquête te gaan

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×