Ik testte menstruatie ondergoed uit en vertel je er alles over

Ik testte menstruatie ondergoed uit en vertel je er alles over

17 juli 2022 No Comments

In deze video neem ik je mee tijdens mijn eerste ervaring met menstruatie ondergoed. Ik vertel je alles over hoe menstruatie ondergoed werkt, probeer het menstruatie ondergoed van Snuggs uit, vertel je hoe het mij bevallen is en daarnaast beantwoord ik alle vragen die jullie instuurden op Instagram. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is gemaakt in samenwerking met Snuggs

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×