Ik stijl de fashion fears van mijn volgers

Ik stijl de fashion fears van mijn volgers

19 augustus 2020 No Comments

Een tijd terug vroeg ik jullie op Instagram wat jullie fashion fears waren: de dingen die jullie graag zouden willen dragen maar toch te spannend vinden om daadwerkelijk te doen. In deze video stijl ik al deze fashion fears van mijn volgers en probeer je tips te geven hoe je jezelf toch comfortabel kunt zien te krijgen in een bepaald kledingstuk. Crop tops, bodycon jurken, shorts, mom jeans, flared jeans, jumpsuits en vormloze jurkjes: alles komt voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×