Ik stijl de fashion fears van mijn volgers #2

Ik stijl de fashion fears van mijn volgers #2

19 februari 2021 No Comments

In deze video stijl ik de fashion fears van jullie: mijn volgers. Jullie konden via Instagram jullie fashion fears opsturen en in deze video heb ik de meest genoemde geprobeerd voor jullie te stijlen. Hopelijk heb je er iets aan en durf jij straks gewoon met jouw fashion fear de straat op. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×