Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog

Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog

1 december 2020 No Comments

De video waar ik het al een maand over heb en ik enorm veel tijd in heb gestoken is eindelijk hier: de kleine ondernemingen shoplog. Ik shopte bij 7 van mijn volgers kleine bedrijven en laat je alles in deze video uitgebreid zien. Er komen o.a sieraden, een portret van mij, nagellak, vintage kleding, batik stoffen, vegan beauty producten en fairtrade tassen voorbij. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb een deel van deze producten mogen ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×