Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog

Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog

1 december 2020 No Comments

De video waar ik het al een maand over heb en ik enorm veel tijd in heb gestoken is eindelijk hier: de kleine ondernemingen shoplog. Ik shopte bij 7 van mijn volgers kleine bedrijven en laat je alles in deze video uitgebreid zien. Er komen o.a sieraden, een portret van mij, nagellak, vintage kleding, batik stoffen, vegan beauty producten en fairtrade tassen voorbij. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Ik heb een deel van deze producten mogen ontvangen ter review

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×