Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog #4

Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog #4

27 november 2021 No Comments

Vandaag is het dan eindelijk weer zover: ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven! Yes, je leest het goed: de kleine bedrijven shoplog deel 4 is hier. Ik bestelde dit keer bij zes verschillende bedrijven, met toffe sieraden, tassen, booby-licious items, kimono’s, gepersonaliseerde cadeaus en papieren creaties zit er voor ieder wel iets tussen. Perfect voor jouw feestdagen aankopen! Veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×