Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog #3

Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // Kleine ondernemingen shoplog #3

28 mei 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor één van mijn favoriete soort video’s: een kleine bedrijven shoplog! Ik koos weer zeven bedrijven uit van mijn volgers om bij te bestellen en vandaag is het tijd om ze allemaal aan je te laten zien. Van een toffe activiteit, prachtige sieraden, een gaaf boek, sleutelhangers en nog meer mooie sieraden, haaraccessoires, lichaamsvorm-kaarsen en handgemaakte kleding: het komt allemaal voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×