Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // kleine ondernemingen shoplog #2

Ik shopte bij mijn volgers kleine bedrijven // kleine ondernemingen shoplog #2

26 februari 2021 No Comments

Daar is hij dan eindelijk: de tweede kleine bedrijven shoplog! Ik shopte bij 7 van mijn volgers kleine bedrijven. Er komen beachy sieraden en hoodies, inclusieve wenskaarten, brownies en millionaire bars, minimalistische sieraden, een epoxy etagere, kokosnoot geurkaarsen en plasticvrije verzorgingskits voorbij. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×