Ik moet jullie iets vertellen // PIZZA MUKBANG

Ik moet jullie iets vertellen // PIZZA MUKBANG

30 augustus 2020 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een pizza mukbung! Ik heb namelijk een persoonlijk nieuwtje voor jullie dat ik jullie echt moest vertellen en ik denk dat niemand gokt wat het is. In deze video vertel ik je er dan ook alles over en beantwoord ik een aantal vragen die jullie op Instagram stelden. Ga er lekker voor zitten: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×