Ik koop mijn moeders kleding

Ik koop mijn moeders kleding

19 december 2019 1 Comment

Een tijd terug konden jullie zien hoe mijn moeder kleding voor mij had besteld voor onze vakantie naar Ibiza. Daar kregen we mega leuke en enthousiaste reacties op waardoor we besloten nog eens zo’n video te maken: maar dan met de rollen omgedraaid. Dit keer bestelde ik dan ook allerlei kleding voor mijn moeder op ASOS waarbij jullie in deze video kunnen zien wat ze er van vond: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 19 december 2019 at 17:02

  Wat leuk! Dit zou ik ook wel eens willen doen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×