Fashion, Video

Ik koop mijn moeders kleding

Ik koop mijn moeders kleding

Een tijd terug konden jullie zien hoe mijn moeder kleding voor mij had besteld voor onze vakantie naar Ibiza. Daar kregen we mega leuke en enthousiaste reacties op waardoor we besloten nog eens zo’n video te maken: maar dan met de rollen omgedraaid. Dit keer bestelde ik dan ook allerlei kleding voor mijn moeder op ASOS waarbij jullie in deze video kunnen zien wat ze er van vond: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    19 december 2019 at 17:02

    Wat leuk! Dit zou ik ook wel eens willen doen!
    Suzanne onlangs geplaatst…Naar Venlo in december!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.